من 6 ماه با یه اقایی بودم ماه اول فهمیدم شکاکه ولی گفتم شاید درست شه کم کم ولی بدتر شد هرجا بودم باید لوکیشن میفرستادم عکس میفرستادم انقد اعصابمو خراب کرد کارمم ول کردم من همشش تو خونه بودم باز شک داشت خطمم به نام اونه بازم شک داشت تهمتای ناجور فحشای ناموسی خیلی بد بی دلیل سر هرچیز الکی دعوا میکرد زمانایی ک عصبی نمیشد خیلی عاشق گونه رفتار میکرد پولدارر و خرج کن حسابی بود هی من کنار میومدم چون دوسش داشتم . تهدیدش کردم خودکشی میکنم و کردم خیلی بدش اومد بعد شیش ماه گفت من هی شک دارم بهت تو خیابونیی هرزه ایی جند ه ایی یک ماه پیش گفت نمیخام دیگ و رفت و منو داغون کرد...
همش خودخوری میکنم من ک همش خونه بودم همیشه در دسترس جاییم نمیرفتم اخه جایی برا شک هست
نه مگه من که از صب تا شب خونه ام چی داره من به نور گیر خونه شک داره میگه از کجا معلوم کسی رک از اونجا نمیاری تو خونه حیاط دوربین داره اونجا که نداره رفته با سیم خاردار و پتو نور گیر و پوشونده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه من ۱۸ سالگی که عروس شدم تازه بهم گوشی دادن من یک دختر ساده روستایی بودم اولا تحمل میکردم مثلا چا ...
منم توروستام وچادری توخونه پدرم هیچ گونه ازادی نداشتم انجاهم بدازاونجاهست نه منم خودش نامزدی برام گوشی گرفت من اگه میفهمیدم همچین ادمیه نمیزاشتم بچه داربشم بعدازدواج طلاق میگرفتم ولی بعدازدواج فوران بچه دارشدم کم کم شناختمش من حتی مدرسه راهنماییم نرفتم چون خانوادم حساس بودن الانم شوهرم حساسه نه اول داشتم ن اخر😔💔💔💔💔
همش خودخوری میکنم من ک همش خونه بودم همیشه در دسترس جاییم نمیرفتم اخه جایی برا شک هست
برای یه بیمار تو دنبال چرا و جواب منطقی هستی؟؟؟؟ تو حتی تو کیفش بودی و همه با خودش میبرد بازهم راهی برای شک داشت چون ذهن نرمال نداره... اون بیماره شما چرا باید اسارت بدی دست اون و خودت خونه نشین کنی
شوهرمنم اینطوریه به همچیزشک داره فحش نمیده ولی خیلی هواسش به من هست نمیتونم تعغیرش بدم راهی برای تعغ ...
جالبه همیشه فکر میکردم زن ها شکاکن به همه چیز طوری که طرف میشناختم زنشش تو گوشیش شنود گذاشتن اینقدر مشکوک بوده بعد مرده بدبخت امده بوده داشته با همکار زنش صحبت میکرده سر چیزهای کاری زنش حسابی بهش دعوا کرده تو چرا تو خانه میری با یک زن دیگه صحبت میکنی اصلا زنش به کل دیوانه است اصلا همش مشکوک الکی من فکر میکردم برعکسه