2777
2789
عنوان

تجربه زندگی یا دوستی با افراد پارانویید داشتین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنه

۵ سال دوست بودیم همه جوره ازادم میزاشت ارزوم بود زنش بشم.۲ ساله ازدواج کردیم نمیزاره پامو تنها بزارم بیرون هرجا برم باید همرام بیاد.کل روز خونم شبا میاد میبرتم بیرون اعتراض کردم قهر رفتم تا پای طلاق.فحاشی میکنه فوحش های بد میده.هعییییی

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

این بیماری زن ومردنمیشناسه🥴

یعنی میگی طرف بیماری داره ؟ البته من خودم به شخصه ۲ نوع زن تو اقواممون دیدم یا زنی که اصلا با شوهرش کاری نداره هرکدوم راه خودشون رو دارن یا زنی که قدرت داره که ماشالله ریخته بود یکی دیگه تو اقواممون رو میشناختم نمیذاشت شوهرش بره سرکار اینقدر زور میگفت شوهرش یک بار یواشکی کار پیدا کرده بود زمانی که زنش سرکار بود میرفت اونم سر کار زنش فهمید تمام وسایل های شیشه ای رو شکست اصلا خیلی ها تو اقواممون این ۲ حالت بود غیر از چند نفری کمی استثنا پس یعنی خیلی از زن های اقوامم بیمارند؟ 

یعنی میگی طرف بیماری داره ؟ البته من خودم به شخصه ۲ نوع زن تو اقواممون دیدم یا زنی که اصلا با شوهرش ...

اون استثنایی که گفتم غیر از این ۲ حالت است اینکه هردو طرف بهم زور میگن دعوا دارن اما هیچ وقت قومی نداشتم مرده به زنه زور بگه این تایپک رو دیدم تعجب کردم 

۵ سال دوست بودیم همه جوره ازادم میزاشت ارزوم بود زنش بشم.۲ ساله ازدواج کردیم نمیزاره پامو تنها بزارم ...

خیلی صبر دارین به ولا اگه زن های اقوام من بودن به روزی دوم یا سوم طلاق میگرفتن یا اخر مهریه رو میگرفتن راحت با یک مرده دیگه ازدواج میکردن 

اگ مریض بود تو دوران دوستیم این مشکلو داشت

نه ولی حساسیت ناموسی داره روم.اوایل میزاشت برم بعد یکی دو بار ماشین پشت سرم اومد اینم دیگه حساس شد.یه بارم با خودش رفتم یه مرده داشت نگاه میکرد اینم گفت با خودمی اینجوری میکنن چه برسه تنها بری.ازین ب بعد هرجا میری باهم باید باشیم.۲ ساله نزاشته تنها تا دم در برم‌.

نمیدونم بخدا نه دوستم داره آسیب بهم نمیزنه نمیدونم البته همیشه مست هست شاید هم ترتیب و داد

خوب چرا طلاق نمیگیرین مرد ها از طلاق میترسند یکی از مرد های اقواممون بخاطر شک داشتن همیشگی یکبار گفت اگه این مهریع سنگین نبود 100بار طلاق گرفته بودم

یعنی میگی طرف بیماری داره ؟ البته من خودم به شخصه ۲ نوع زن تو اقواممون دیدم یا زنی که اصلا با شوهرش ...

توفامیل خودمم هستندهمچین ادمایی مثلان دخترخواهرم ازادی کامل داره ولی پیام میادروگوشی شوهرش ازتودستش میکشش جلوهمه شوهرشم خجالت میکشه ادم بیدم نیست کارزن جماعتم نداره ادم بسیارسردوبی روحیه ولی بهش شک داره زنش عزیزم ادم همطوره همجاهست وبنظرم زن ومردبایدتوهرشرایطی بهم اعتمادکنن نه شک 

خیلی صبر دارین به ولا اگه زن های اقوام من بودن به روزی دوم یا سوم طلاق میگرفتن یا اخر مهریه رو میگرف ...

خب اخه انتخاب خودم بود برای رسیدن به هم خیلی تلاش کردیم.به طلاق راضی شدم ولی نمیده ازم دس نمیکشه.رفاه کامل برام فراهم کرده هرچی بخوام همون شب برام میاره کل زندگیو برام از صفر خرید خونه خرید.هیچی کم نمیزاره فقط اخلاقش اینجوری گوه شده