2777
2789

دو هفته دیگه تولدشه،و یکبار خونواده شوهرم و بعد خونواده خودم دعوت میکنم،ایده چی دارید که ذهنم بازتر بشه راجع‌به غذا و میوه و دکور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فعلا بچه ندارم

اما اگه بچه دار بشم تا 5سالگی براش اینجوری تولد میگیرم

ی مینی کیک

ی عالمه بادکنک میذارم بازی کنه کیک بخوره چون اینجوری بهش خوش میگذره

به اضافه عکسای یادگاری

دلش با میهن، جونش با قسمش، و دلِ من با خودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

نمیدونم چرا اصلا ایده اینک دوتا مهمونی و تولد بگیرم رو دوست ندارم و بنظمر خیلیی زحمته و اصلا خوب نیس

ک اگ اگ خاله زنک باشن طرفین ای میگ کیک. ما کم بود اون میگ برای ما یبار چای اوردن 

هیچی دیگ خونه رو تزیین کن و مثلا سعی کن در فاصله کوتاه مهمونی کنی ک هم راحتتر باشی هم زودی تموم شع و نگن بعد چن روز ب ما گفتن 😁

ژله و دسر و اینا رو واسه جفت مهمونیا اماده بزار 

منم دخترم دوسالشه جشن نگرفتم تولدشو فقط بردم اتلیه و کافه هزینه جشن و مهمونی هم دادم یه تیکه طلا ک ...

منم پارسال نگرفتم تولد،برا همین گفتم امسال بگیرم 

مرسی 🙏خیلی هم عالی

نمیدونم چرا اصلا ایده اینک دوتا مهمونی و تولد بگیرم رو دوست ندارم و بنظمر خیلیی زحمته و اصلا خوب نیس ...

😂😂😂

مامانم اینا که ۴ نفره جمعا

پدر شوهرم اینا ده نفرن

میبینی روحیات هر طرف متفاوته،برا راحت بودنشون جدا میگیرم،و گرنه برای خودم خیلی زحمته

مرسی برای ایده ت

به نظر دو روز مهمونی سخته 

یک روز می‌کنم مهمونی رو یک کیک بدون شام یا با ساندویچ و بادکنک و میوه و چای و تنقلات

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منم دخترم دوسالشه جشن نگرفتم تولدشو فقط بردم اتلیه و کافه هزینه جشن و مهمونی هم دادم یه تیکه طلا ک ...

همون آتلیه و کافه هزینه یک مهمونی داره دیگه 

منم توی تولد دخترم ۱۰سالشه گفتم بریم آتلیه حامد گفتم پس ۶۰میلیون چرا دادم آیفون خریدم 

خودمون گرفتیم شبیه آتلیه ها بردیم دراوردیم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست