من 6 ماه با یه اقایی بودم ماه اول فهمیدم شکاکه ولی گفتم شاید درست شه کم کم ولی بدتر شد هرجا بودم باید لوکیشن میفرستادم عکس میفرستادم انقد اعصابمو خراب کرد کارمم ول کردم من همشش تو خونه بودم باز شک داشت خطمم به نام اونه بازم شک داشت تهمتای ناجور فحشای ناموسی خیلی بد بی دلیل سر هرچیز الکی دعوا میکرد زمانایی ک عصبی نمیشد خیلی عاشق گونه رفتار میکرد پولدارر و خرج کن حسابی بود هی من کنار میومدم چون دوسش داشتم . تهدیدش کردم خودکشی میکنم و کردم خیلی بدش اومد بعد شیش ماه گفت من هی شک دارم بهت تو خیابونیی هرزه ایی جند ه ایی یک ماه پیش گفت نمیخام دیگ و رفت و منو داغون کرد...
مطمعنم هیچ کس با این رفتارش کنار نمیاد یهو میگفت میخای تیغم بزنی 😐 تهمتای جنسی فحشای خیلییی بد نامو ...
میدونم نامزد منم همین جوری بوده واقعا قشنگ با گوشت و استخون درک میکنم
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این آدما ی مدت واقعا میرن یا خبری ازت نمیگیرن مث نامزد من
ولی باید وقتی برگشتن هم اونا درست شده باشن هم اینکه ت تو رابطه ای نرفته باشی ک یهو بیشتر شک کنه
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
خود الکل به شدت مستی اوره برای همین جن میبینه منم مثلا مثلا به طور مثال مصرف کنم جن میبینم تازه شاید از الکل بره یک چیزه مستی اورتر بکشه چون خیلی ها از ساده سیگار به تریاک این ها تبدیل میشن بنظرم ازش دوری کن یک وقتی شاید خودتو جن دید چون در حالت عادی نیست
من حوصله کسیو ندارم با اینکه میدونم اشتباهه دوسش دارم
اینو بهت بگم با اینکه عجیبه ولی درصد وابستگی ب آدمای شکاک بیشتره منم واقعا ب اندازه تو عذاب کشیدم میفهمم چه حسی داری خدا ب دلت صبر بده🥲♥️
میدونم چون انقد سرش سختی کشیدی ک دلت نمیخواد از دستش بدی حالا هم ک رفتی فکرت همش درگیرشه ولی هم ب اون هم ب خودت فرصت بده اگه دوست داشته باشه برمیگرده و درست میشه اگه هم نه همون بهتر که رفت غصه نخور عزیزم درست میشه