2777
2789
عنوان

تجربه زندگی یا دوستی با افراد پارانویید داشتین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 100 پست
منم هشت ساله دوربینم دارم مدتی واتسابمم روگوشیش بودبدون اجازم بعداینم بگم خونه پدروپدرشوهرمم دیواربه ...

من که کم آوردم  هرروز برم بیرون قرآن میاره دست رو قرآن بزار خیانت نکردی یا با کسی نبوده در صورتی که هیچ جا تنها نمیزاره برم همیشه مادرش یا خودش هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعن اینجوری شرایط خونتون؟؟؟؟ خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزم

هنوز این یک چشمش بود حموم فقط باید غسل داشته باشی یک سوراخ رو در حمام  کرده اگه برم حموم میاد نگا میکنه ببینه غسل میکنم یا نه اگه بکنم یعنی با کسی خوابیدم گوشیم شنود داره هرروز پرینت تماس از ایرانسل من میگیره ثانیه شمار داره گوشی مثلا اگه شماره پاک کنی کسی زنگ بزنه اون ثانیه شمار هست میگه با کدوم معشوقه ات حرف زدی پاک کردی  و هزارررر مورد دیگه

من که کم آوردم هرروز برم بیرون قرآن میاره دست رو قرآن بزار خیانت نکردی یا با کسی نبوده در صورتی که ...

نه مال من قران نمیزاره چون من کلان جایی نمیرم هشت ماهه خونه مادرمم نرفتم کلان خونه هستم فقط یسوال ازگذشتت بهش قبلان چیزی گفتی من احساس میکنم چون ازگذشتم گفتم همیشه شک داره نامزدی بهم گفت باکسی بودی گفتم اره همین موضوع فکرمیکنم شکهاشوشروع کردچون طرف رفیقش بود💔

چه راحت خودکشی کردی و اون بدش اومد 😶

خرج زیاد دلیل بر خوب بودن طرف نیس یا بخاطر این بیماری و اختلال روانی طرف رو آدم بخواد نادیده بگیره 

انسان مریض مریضه در حال و اون پایان هم دور از ذهن نبود درس بگیر و هر کسی تو زندگیت راه نده 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
چه راحت خودکشی کردی و اون بدش اومد 😶خرج زیاد دلیل بر خوب بودن طرف نیس یا بخاطر این بیماری و اختلال ...

همش خودخوری میکنم من ک همش خونه بودم همیشه در دسترس جاییم نمیرفتم اخه جایی برا شک هست

نه مال من قران نمیزاره چون من کلان جایی نمیرم هشت ماهه خونه مادرمم نرفتم کلان خونه هستم فقط یسوال از ...

نه من ۱۸ سالگی که عروس شدم تازه بهم گوشی دادن من یک دختر ساده روستایی بودم اولا  تحمل میکردم مثلا چادری بودن و اینا رو ولی حالا خیلی بد شده بریم خیابون کسی رو نگا کنم میگه معشوقه ات بوده در صورتی که یک بار از من چیزی ندیده ونشنیده حتی به برادر خودم شک داره میگه برای چی دست دادی بهش

فکرمیکنم درمان نداره خیلی باهاش صحبت میکنم ولی بی فایدست

من دکتر بردم دارو داد نمی‌خورد یواشکی الان دوماه هست بهش میدم تو چای و شربت میریزم ولی بدتر شده بی خواب هم شده شب هروقت پاشم بالا سرم نشسته  یا چاقو دستشه میگه خونه جن داره دارن راه میرن 

این مشکل روانی ن ولی مشکلات روانی دیگه هست ک دارم باهاش دستو پنجه نرم میکنمو زره زره اب میشم خدا فقط کمک کنه تا نمردم درست بشه

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰