2777
2789

امشب داشتم به پسرم غذا میدادم
موقع غذا خوردن براش کلیپ های کودکانه اینستا رو میزارم که بشینه و هی راه نره داداششم معمولا کنارش میشینه و نگا میکنه
نی نی ۲سالشه وداداشش ۷سالشه کلیپ ها معمولا راجبه کارای بامزه حیواناته ولی امشب ی کلیپ اومد یه بچه کنار دریا داشت بازی می‌کرد توپش میوفته تو آب میاد که بره توپ رو بیاره یه سگ نزدیکش بود سگه می‌ترسه بچه غرق بشه میدوعه جلوش و بهش پارس میکنه که نره بعدم خودش میره توپ رو میاره براش ولی بچه از پارس سگ به گریه افتاده بود و بابای بچه که فکرمیکرده تقصیر سگه میاد و داد میزنه سرش و دورش میکنه سگ رو
بعد صورت سگ رو نشون داد که اشکاش ریخت و غصه دار شد
وای خدا عکس اشکای سگ همانا و اشکای پسر ۷سالم همانا
دوساعت تموم برای سگ اشک ریخت از ته دل گوله گوله اشک می‌ریخت و میگفت چرا دعواش کرد
واقعا برای یه پسر بچه آخه این همه دلرحم بودن نمی‌فهمم نرماله یا ن
واقعا نگرانشم بشدت مهربونه و دلسوز
از همون دوسالگی که میومد ۴پایه نگه می‌داشت من نیوفتم میومد تو تراس پیرهنم رو می‌گرفت که موقع آب دادن گلا باد منو نبره
بنظرتون چکار کنم باهاش میترسم آسیب ببینه
بچه های شما هم این مدلین؟

چشاش  و دماغش ورم کرده از بس گریه کرد😑

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزمممم🥲

ولی با اینی ک تعریف کردی منم الان گریم گرفت برا سگه🥲

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از همون اول اینستارو به بچه نشون نده عزیز جان چون نمیدونی محتواش چیه

بچه فقط هفت سالشه انتظار داری مثل یه مرد گنده مقتدر باشه ؟

اشتباه از شماس

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

پسر اولی من ۹ سالشه خیلیییی دلرحمه در حدی که پشه و مگس هارو فراری میده ما نکشیمشون یا برای هر حیوون یا بچه ای دلش میسوزه .امروز تو جاده بودیم داشتیم غذا میخوردیم دیده بود یه بچه داره زباله جمع میکنه من حواسم نبود و ندیده بودمش ،گفت مامان یدونه ساندویچ و نوشابه میخری ببرم بهش بدم .نشست کنارش با هم غذا خوردن.بچه‌ دوم ولی زورگو و شیطون

الهههی با اینکه دختر ندارم ولی پسرتُ برای دختر آیندم برگزیدم😍😍

عزیزم بچت دلش پاکه،احتمالا تربیت خودتون هم به دور از حاشیه و انسانی بوده...رفته رفته کمتر میشه این حالتا...نگران نباش و اگر خیلی میخوای خیالت راحت بشه یه جلسه ببر پیش روانشناس کودک...

پسر من هم ٩ ساله است. به شدت مهربون و دل رحم در حدی که اگه حشره ای داخل خونه بیاد با دستمال می گیره و بیرون آزاد می کنه. نسبت به آدم ها هم همینطور

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزمممم🥲ولی با اینی ک تعریف کردی منم الان گریم گرفت برا سگه🥲

واقعا؟

خدایی اینهمه گریه آخه اونم دوساعت

عین این کارتون های تلوزیون  سیل آسا اشک می‌ریخت 

الانم با بغض خابید

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ای قربون دلش😍😊

چکارش کنم واقعا نگرانم آسیب نبینه فردا تو جامعه

چجوری بچه هاتون رو نمیخورین؟ خدایه مننننننننن اون قسمت که گفتی پیراهنتو میگرفته باد نبردت من کامل غش ...

این تازه ی بخش کوچولوش بود

برع‌کس داداش کوچیکش ک شر و شیطونه 

پسر اولم از اولش خیلی مهربون و منطقی بود یکبار لج نکرد یا قهر نکرد منم قهر میکردم برس می‌آورد موهامو شونه میکرد 

انگار بچه نیس درک یه آدم بزرگ رو داره 

عزیزم بچه اینقدر دلسوز خوب نیستا

دقیقا همینطوره

چکار کنم بنظرت