2777
2789

دوازدهم بودم بودم بعد یکی از هم مدرسه ای هام اونم دوازدهم بود که کلا خیلی بی لول بیشعور بود یه شوخی واقعا کوچیک و مسخره باهاش کردم چون صمیمی بودیم یکم برگشت بهم تو جمع گفت شلوارت رو میشم پایین شرتت رو هم میکشم رو  صورت منم هیچی نگفتم خندیدم ولی خیلی خجالت کشیدم و ناراحت شدم الان بعد مدت ها یادش افتادم اعصابم خرد شد

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

ولش کن پدر مادرش تربیتش نکردن 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جمله رو مگه به دشمن و توی دعوا نمیگن !

به نظرم این جور ادما دوست نیستن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اسی میکشیدی تو دهنش چرا خندیدی 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

این جمله رو مگه به دشمن و توی دعوا نمیگن !به نظرم این جور ادما دوست نیستن

البته دوستم هم نبود

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اسی میکشیدی تو دهنش چرا خندیدی

متاسفانه خیلی ادم بی زبونیم مخصوصا تو دعوا

تو یازدهم کلاس ما رسما می‌کشیدن پایین شلوارو 😂😂زنگ تفریح تو حیاط و سالن میموندیمجرئت رفتن به کلاس ...

وا چرا یاخدا

همجنسگرا بودن

متاسفانه خیلی ادم بی زبونیم مخصوصا تو دعوا

مثللل من....تو باشگاه یه دختره هر جلسه میرید بهم جلو همه با تیکه و گوشه کنایه و منم لالللل و الان بش فکر میکنم عصبی میشم چرا جوابشو ندادم و جرررررررش ندادم فاحشه کصافت رو..