2777
2789
عنوان

مر مری ام بچه های شما هم این مدلی اند🥺عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 3742 بازدید | 74 پست
شما از همون اول اینستارو به بچه نشون نده عزیز جان چون نمیدونی محتواش چیهبچه فقط هفت سالشه انتظار دار ...

بآر اول بود اینجور کلیپ ها میومد

اصلا کلیپش هیچی یعنی این حجم از ناراحتی طبیعیه؟

پس چرا بچه های دور و اطراف من این مدلی نیستن

ککشون نمی‌گزه با این صحنه ها

حس میکنم پسرم طبیعی نیس واکنش هاش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر اولی من ۹ سالشه خیلیییی دلرحمه در حدی که پشه و مگس هارو فراری میده ما نکشیمشون یا برای هر حیوون ...

دقیقاااا عین پسرمنه کاراش

هیچوقت از کنار نیازمند ساده نمیگذره

و دومیم هم زورگو و شیطون

تو نگرانش نیستی آسیب ببینه؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بآر اول بود اینجور کلیپ ها میومداصلا کلیپش هیچی یعنی این حجم از ناراحتی طبیعیه؟پس چرا بچه های دور و ...

پسرت طبیعیه چون احساس داره 

روح بچه ها خیلی لطیفه مثل گل 

اینقدر قلبشون پاکه عادت به خمچین چیزایی ندارن 

کم کم درست میشن

هیچ وقت بچتو با اطرافیانش مقایسه نکن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

حتماااا ببرش پیش مشاور کودک حتما ها

اضطراب جدایی نداره یا ترس از دست دادن شمارو؟

تا حالا نگفته میترسم بمیرین یا چیزی یا این محتوا؟

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم.....

الهههی با اینکه دختر ندارم ولی پسرتُ برای دختر آیندم برگزیدم😍😍عزیزم بچت دلش پاکه،احتمالا تربیت خود ...

میدونی چی نگرانم میکنه

اینکه بچه های اطرافم هیچکدوم عین پسرم نیستن

اصلا مهم نیس براشون این صحنه رو ببینن

انقدر این مدلیه ک دلم نمیخاد حتی بره مدرسه 

پارسال خون دل خوردم تا تموم شد مدرسش

من دائم نگرانشم

دقیقاااا عین پسرمنه کاراشهیچوقت از کنار نیازمند ساده نمیگذرهو دومیم هم زورگو و شیطونتو نگرانش نیستی ...

خب عزیزم بخش زیادیش به ژنتیک و تربیت بستگی داره.من خودم دلرحمم و همیشه کمک میکنم به همه بچه هم یاد میگیره.نه نگران نیستم مدرسه که غیر انتفاعی میره و بچه های این مدلی زیادن اونجا.بعدش هم دنیای بی رحم خودش بلده آدمارو اموزش بده و آماده ی رزم کنه

میدونی چی نگرانم میکنهاینکه بچه های اطرافم هیچکدوم عین پسرم نیستناصلا مهم نیس براشون این صحنه رو ببی ...

ببین اگر خیلی نگرانی ببر مشاور کودک...معمولا بچه های اول مسئولیت پذیرتر و احساسی ترن...تو مدرسه بهش زور میگن و نمیتونه از خودش دفاع کنه که نگرانی؟؟

حتماااا ببرش پیش مشاور کودک حتما هااضطراب جدایی نداره یا ترس از دست دادن شمارو؟تا حالا نگفته میترسم ...

نمیدونه مرگ چیه 

هیچ اطلاعاتی نداره راجبه این چیزا

باتوجه ب روحیه حساسش نزاشتم بفهمه

از  همون یکسالگی مهربون بود شدید

انگار ک تو ذاتشه ن فقط با من با تمام بچه ها و دوستاش و حشره ها و حیوانات و گیاهان و حتی اسباب بازی ها ک جون ندارن 

حتی دلش نمیاد اشغال کف خیابون بریزه

محاله بی توجه از کنار یه نیازمند بگذره

محاله یکی ناراحت باشه و نفهمه و دلداری نده

دائم دعوام میکنه مامان گوشت نخر حیوونا گناه دارن چرا باید کشته شن

ی حرفایی میزنه ک ب فکر من نمیرسه

میدونی چی نگرانم میکنهاینکه بچه های اطرافم هیچکدوم عین پسرم نیستناصلا مهم نیس براشون این صحنه رو ببی ...

مگه قراره همه بچه ها مثل هم باشن؟من خودم تحصیلاتم مرتبط هستش با بچه ها و میدونم که بچم اضطراب نداره مشکلی هم نداره از اول متولد شدنش دلش نازک بود.همسر من الان بالای چهل سالشه ده تا کارگر زیر دستشه دو متر قد و هیکلشه ولی نمیتونه قربونی کردن حیوون ببینه چه مرغ چه گوسفند حالش بد میشه

ببین اگر خیلی نگرانی ببر مشاور کودک...معمولا بچه های اول مسئولیت پذیرتر و احساسی ترن...تو مدرسه بهش ...

نه هیچ کس تا حالا بهش زور نگفته کاملا برعکس تو مدرسه سرش دعواست تمام هم کلاسی هاش دوست دارن پسرم کنار اونا بشینه با اونا بازی کنه انقدر مهربونه ک همه دوسش دارن 

من نگران بچه های بزرگم ک ی وقت اذیتش کنن تا حالا پیش نیومده ولی چون روحیش حساسه من دلم نمیخاد از خودم دور بشه

مگه قراره همه بچه ها مثل هم باشن؟من خودم تحصیلاتم مرتبط هستش با بچه ها و میدونم که بچم اضطراب نداره ...

منم اینطوریم دلشو ندارم ببینم

چقدر پسرت شبیه پسر منه

مشکلی پیش نیومده براش تا حالا؟

خب عزیزم بخش زیادیش به ژنتیک و تربیت بستگی داره.من خودم دلرحمم و همیشه کمک میکنم به همه بچه هم یاد م ...

اوهوم حق با شماست