2777
2789
عنوان

مشاور گفت تو کنکور قبول نمیشی چون دوازدهمی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 53 پست
مرسییی قربونت برممم 🥲💖دقیقاااا فقط زد تو ذوقو انگیزم :) تا الان همش داشتم گریه میکردم تا شماها یکم ...

فداتشمم ..اصلا ناراحت نباش..الان جوری شده ک هر کی از راه رسیده اسم خودشو گذاشته مشاور و فقط کارش پول گرفتن از مردمه..انشالله که قبول میشی اونم سال اول❤✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشمم ..اصلا ناراحت نباش..الان جوری شده ک هر کی از راه رسیده اسم خودشو گذاشته مشاور و فقط کارش پول ...

دقیقااا همینطوره :))

فقط بچه هارو نا امید میکنن

مرسییی دوررت بگردمم 🧚‍♀️💕

ممنون که واسم وقت گذاشتی مهربون 💖

ایشالا موفق باشین در تمام مراحل زندگیتون 🧚‍♀️💕

امیدوارم شما هم به هدفتون برسید در ضمن این دوستان مارمولک پولپرستی که با روح و روان دانش اموز بازی میکنن مشاورنما هست نه مشاور یه مشاور خوب یه برنامه سیال و تغییر پذیر میده به دانش اموز روحیه بهش میده راستی اگه اینستا داری یه پیج بدم مشاوراشون به نظر فوق العاده خوب میان هرچند ما خودمون مشاور مدرسمون خوب بود میخوای اسم اونم بدم 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

امیدوارم شما هم به هدفتون برسید در ضمن این دوستان مارمولک پولپرستی که با روح و روان دانش اموز بازی م ...

مرسییی 💕

بله دقیقااا همینطوره 

دانش آموز با انگیزه و هزار تا هدف میره نا امیدو سرخورده بر میگرده :))

اره اینستا هم دارم اگر بگین که ممنونتون میشم 🧚‍♀️

مرسییی 💕بله دقیقااا همینطوره دانش آموز با انگیزه و هزار تا هدف میره نا امیدو سرخورده بر میگرده :))ا ...

بزن به فارسی الورتبه عکس یه بزرگوار با پس زمینه زرده همونو برو توش نتایجشونو ببین فوق العادس اسم مشاورانمون اقای مهرداد رستمی و مصطفی ناصری بود ایشالا موفق باشی💚

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر