2777
2789
عنوان

مشاور گفت تو کنکور قبول نمیشی چون دوازدهمی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 53 پست
یارو به معنای واقعی کلمه زر زده با این مشاور نگیر چون دیده تو با یکی دیگه میخوای مشاوره بگیری لجش گر ...

جدی میگی ؟؟ 🥲🥲 چقدر خووب 

عاره فقط گریمو دراورد :))

من بخدا دو سال پیش پول کتاب نداشتم وگرنه تستی هم میخوندم تمام وقتمو گذاشتم واسه نهاییا

حالا که مشکل مالی نیست راجب کتاب راهنمایی خواستم برگشته میگه تو قبول نمیشی 💔

ولی من انگیزمو از دست نمیدم صد خودمو میزارم تا به همه ثابت کنم با شرایط منم میشه موفق شد :) 🥲💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دهم یازدهم چرا تست بزنی؟ ببین من خیلی سال قبل کنکور دادم. من شیش ماه تست زدم و جدی درس خوندم. من ...

ممنونم ازت خیلی حالمو بهتر کردی 🥲❤

یکم آروم تر شدم مرسی

من صد خودمو میزارم :)) واسم دعا کن به همشون ثابت کنم که میتونم 🙂

گل من کسی رو میشناسم از دی شروع کزد سه رقمی شد...اگه میخای شروع کنی از همین امشب یا فردا شروع ون و ن ...

الهی دورت بگردم انقدر مهربونی 🥲❤

مرسی بابت انگیزه آروم ترم کردی :) ایشالا که نتیجه سختیامو بگیرم بابامم خوشحال شه خیلی واسم تو زحمت افتاد امسال 🥲💔

جدی میگی ؟؟ 🥲🥲 چقدر خووب عاره فقط گریمو دراورد :))من بخدا دو سال پیش پول کتاب نداشتم وگرنه تستی هم ...

الان من رشته مهندسی فنی تاپ دانشگاه شهر بزرگ بجز تهران و اصفان چون رتبه خیلی خیلی کمی میخوان😢🤦‍♂️ قبولم مثل شیراز و یزد و قزوین و زنجان و...

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

چ ربطی داره😐😐هر کسیو پیشش نرید اسمشو نزارید مشاور..با یه حرف کل انگیزه و توانتونو ازتون میگیرن..من ...

مرسییی قربونت برممم 🥲💖

دقیقاااا فقط زد تو ذوقو انگیزم :) تا الان همش داشتم گریه میکردم تا شماها یکم آرومم کردین 

موفق باشی قشنگمم واسه منم دعا کن 🧚‍♀️💕

مرسی قلبمم 💕

🥰❤

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مرسیییی قربونت برم مننن 🥲❤من فقط چون تازه یکم وضعیت بهتر شده میتونم کتاب بخرم خواستم ازش بپرسم واسه ...

قربونت برم ناراحتی نداره برو پیش یکی دیگه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱