2777
2789
عنوان

مشاور گفت تو کنکور قبول نمیشی چون دوازدهمی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 53 پست
دارم گریه میکنم 😭😭آدرس اون مشاور خوبه رو پیدا کردم فردا با مامانم میرم که مثل این نباشه بهم اهمیت ...

اسی پیام منو بخون مهمه برات

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

فقط میگم عوضش کن شروع کن با ساعت پطالعه خوب و با کیفقت زیر هزار میشی بهترین زمان برای شروعه فقط شروع ...

الهی قربونت برم من 🥲❤

دارم گریه میکنم امیدمو از دست دادم 😭 میخوام صد خودمو بزارم تمام برنامه هامو حذف کردم بنظرت میتونم ؟

امسالم پول کتاب تست دارم خداکنه خودمو برسونم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور اینه که دهمو یازدهمو خیلی تست نزدی 😭😭ولی من اون موقع پول کتاب تست نداشتم الان وضعیت بهتره بی ...

وای دهم یازدهم چرا تست بزنی؟ ببین من خیلی سال قبل کنکور دادم. من شیش ماه تست زدم و جدی درس خوندم. من دانشگاه دولتی خوب قبول شدم ولی همکلاسیام اونایی که از دو سال قبل شروع کرده بودن غیر انتفاعی و آزاد شهرای دور قبول شدن. چون آدم خسته میشه. بشین پای درست و به این حرفای الکی اعتنا نکن.

الهی قربونت برم من 🥲❤دارم گریه میکنم امیدمو از دست دادم 😭 میخوام صد خودمو بزارم تمام برنامه هامو ح ...

گل من کسی رو میشناسم از دی شروع کزد سه رقمی شد...

اگه میخای شروع کنی از همین امشب یا فردا شروع ون و نگو از شنبه بهترین وقت شروعه منم همسن تو بودم دقیقا مثل تو بودم و مشار بم گفت بهترین وقت شروعه و من قبول نکردم و میگفتم دیره و پشیمونم خیلی

ولی من بهت میگم تو گوش کن

بهترین بهترین وقت شروعه 

موفق ترین باشی

قبول شدی یادت نره تگم کنی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
بندازش دور منم رفتم ی مشاور سال یازدهم بودم ترازام پایین بود چون واقعااا هیچی نمیخوندمیعنی نخونده و ...

وایییی اینم دقیقا همین حرفارو میزد 💔

با کلی شور و انگیزه رفتم پیشش

تازه یکمم پول جمع کرده بودم واسه کتاب زد تو ذوقم قشنگ 😭

فردا میرم پیش همون مشاور خوبه :)

ای کاش هیچوقت پیش این نمیرفتم

چ ربطی داره😐😐هر کسیو پیشش نرید اسمشو نزارید مشاور..با یه حرف کل انگیزه و توانتونو ازتون میگیرن..منم دوازدهمی بودم قبول شدم ..فقط و فقط ب تلاش خودت ربط داره.همین..هزار سالم پشت کنکور باشی و تلاشی نکنی قبول نمیشی.اما وقتی یسال سف و سخت میشینی تلاش میکنی همون سال اول قبول میشی

وایییی اینم دقیقا همین حرفارو میزد 💔با کلی شور و انگیزه رفتم پیششتازه یکمم پول جمع کرده بودم واسه ک ...

محلشون نزار

از اینا زیاده

تو راه کنکور باید خیلی قوی باشی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چرت گفته بهتعزیزم خودتو ناراحت نکن و امیدتو از دست نده خیلیا تونستن پس توهم بخوای میتونیتو استمرار د ...

مرسیییی قربونت برم منننن 🥲❤

صدِ خودمو میزارم

دعا کن برام شرمنده بابام نشم تو زحمت افتاد کلی واسه کتاب 🥲

مال من بهم گفت آدمایی مثل تو محکوم به باختن وقت منم با پیامات نگیر اینا فقط دنبال پول هستن پول رو هم ...

وایییی دقیقاااا

باور میکنی ی ربع داخل نشستم ۱۵۰ گرفت ؟ 🥲💔

فقط ناراحتم کردو برگشتم :))

من دهمم به دبیرمون گفتم کتاب تست چی بخریم چجوری برای کنکور بخونیم. قیافش این شکلی شد: 😐💔بعدم گف بر ...

مرسیییی قربونت برم مننن 🥲❤

من فقط چون تازه یکم وضعیت بهتر شده میتونم کتاب بخرم خواستم ازش بپرسم واسه چه سالیو بخرم بهتره همین .

حتی در این حد هم بلد نبود شایدم نمیخواست به من بگه

گریمو دراورد فقط همین 💔