2777
2789

چقدر حقوق میگیرین 

بدی های کارتون چیه برگردین عقب همین رشته رو میرین🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

خانوم های شاغل اطرافم یکی حقوق خونده وکیله یکی دیگه مدیریت امور بانکی خونده کارمند بانکه یکی حسابداری صندوقدار رستوران یکی ریاضی دبیر ریاضی یکی پرستاری خونده الان طرحشه 

خودم فعلا بدبخت و بی هدف و سردرگمم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

من مهندس معماری ام اره از شغلم خیلی راضیم فوق لیسانس دارم ماهی ۴۰ میلیون حقوقم درسته اونقدر که من میخوام حقوقم بالا نیست ولی خب در عوض همسرم ازم حمایت میکنه کم نمیارم هیچوقت 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوم های شاغل اطرافم یکی حقوق خونده وکیله یکی دیگه مدیریت امور بانکی خونده کارمند بانکه یکی حسابدار ...

اخ منم از شما بدتر

من مهندس معماری ام اره از شغلم خیلی راضیم فوق لیسانس دارم ماهی ۴۰ میلیون حقوقم درسته اونقدر که من می ...

موفق باشی عزیز🧚‍♂️

خانوم های شاغل اطرافم یکی حقوق خونده وکیله یکی دیگه مدیریت امور بانکی خونده کارمند بانکه یکی حسابدار ...

من خودم انتخاب رشته حقوق کردم هدفم وکالته این دوستتون م وکیله میدونید وضعش چجوریه ینی کلا بازار مار وکالت چجوریه بعدم میدونید کدوم دانشگاه مدرک گرفتن؟ممنون میشم اگه در جریانید بگید❤

اون مدیریت و حسابدار راضی هستن؟؟

کارمند بانک که خیلی راضیه صندوقدار رستوران نمیدونم تا حالا نگفته خوشحالم از جایی که هستم یا ناراحت 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
من خودم انتخاب رشته حقوق کردم هدفم وکالته این دوستتون م وکیله میدونید وضعش چجوریه ینی کلا بازار مار ...

اگه اشتباه نکنم دانشگاه فردوسی مشهد خونده ولی برای آزمون وکالت خیلی بیشتر از سال کنکورش تلاش کرده خودش گفت خیلی سخت تر از خودکنکور بود 

راستش وقتی فامیل ما شد لیسانس حقوقش رو قبلا گرفته بود و داشت تلاش میکرد اون آزمون مهمش رو قبول بشه اون دفعه ای که قبول شد یک سال کامل ندیدمش الان که راضیه درآمدش عالیه