از ۲۰ سالگی دیسک کمر گرفتم ب خاطر اینکه سنگینی بلند میکردم تخت دونفره و اینه و کمد تنها بلند میکردم و هی ادامه دادم ب این کارام تا اینکه الان ۲ ساله ب شدت درد میکنه همون موقع ام ار ای دادم مهره ۶ و ۷ بود الان چندروزه دردش جوری دراز میکشم میخوام پاشم قفل میکنه کمرم کسی بوده اینجوری راهکار داشته باشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اولا که دکتر برو و بعدش باید فیزیوتراپی بری حداقل 10 جلسه و استراحت تقریبا مطلق و به هیچ عنوان هیچ چیز سنگین بلند نکن و اگه نکنی عمل شدنت حتمی هست که عمل سختی هست پدر و عمه و چند تا فامیل دیگه ما عمل کردن
منم دیسک کمر دارم ۲۲ سالگی دیسک کمرم زد بیرون ، چون هم وسایل سنگین بلند میکردم و هم تو دسشویی فشارم افتاد افتادم کف دسشویی ، ... من هر دکتری رفتم گفت باید عمل کنی ، فقط یه دکتر گفت عمل کنی بهتر نمیشی ، فقط بهم ورزش های کمر رو داد و ۱۰ جلسه فیزیوتراپی رفتم . خداروشکر بهترم ولی خوب خوب نشدم و سالی یک یا دو بار درد میگیره و مجبورم دوباره برم فیزیوتراپی... میرم فیزیوتراپی چند ماه خوبم بعد دوباره شروع میشه
به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
منم دیسک کمر دارم ۲۲ سالگی دیسک کمرم زد بیرون ، چون هم وسایل سنگین بلند میکردم و هم تو دسشویی فشارم ...
وای عمل کمر ک خیلی بده من قبل حاملگی رفتم دکتر داروهای تقویتی اینا داد و ام ارای نوشت داروها خوردم ولی ام ارای نرفتم الانم ک باردارم فک کنم ام ارای خوب نیست