2777
2789

شوهر احمقم با یه خانم حرف زده بهش گفته پروفایل خودتی بعد گفته خیلی خوشگلی واینا واستیکر چشمای قلبی هم بهم فرستادن 

بعد که میبینه من محلش نمیدم میگه دوست اجتماعی بوده میخواستم باهاش درد ودل کنم

خاک تو سر هول گفتم از این به بعد منم برم دوست اجتماعی پیدا کنم پس شاکی میشه 

چجوری تنبیه اش کنم 

تو مثلا «دوست اجتماعی» پیدا نکن تو عین اون بی شخصیت نیستی ما اگه بالا باشیم به خاطر یسری ادم ساده خودمونو پایین نمیکشیم جور دیگه ای جبران کن مثلا توجهی که میکردیو ازش بگیر یا کارای روزمره ای که براش میکنیو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وجدانن خانما اقایون وقتی زن دارین شوهردارین دیگه ابن کثافت بازیارو بذارین کنار  تعهد یادتون نره مگه اون زن یا مرد دیگه چی داره که همسرخودتون نداره  یکمی وفاداری یاد بگیرین😔

ب شوهرتون محل ندین ب خودتون برسین . بعد ک ببینه شاد و سرحالین و بفکر خودتونین و بهش توجه نمیکنین میاد سمتتتون. و بعدش این شمایین ک باید طوری رفتار کنین ک اون نره جای دیگه ای .من اینا رو میدونم ولی بلد نیستم چجوری ک یادتون بدم امیدوارم بقیه جواب بدن

تو مثلا «دوست اجتماعی» پیدا نکن تو عین اون بی شخصیت نیستی ما اگه بالا باشیم به خاطر یسری ادم ساده خو ...

بره بمیره حاضر نیست بگه خوب یه غلطی کردم تو ببخش فقط توجیه میگه من چیز زیادی نگفتم بهش گفتم عکست زیباست  گفتم مگه خودم از زیبایی چیزی کم دارم میگه به تو هم گفتم دیگه میگه چون تو منو تنها گذاشتی باهام کم حرف زدی من رفتم سراغ این کارا دیگه نمیگه خودت باعث شدی ازت فاصله بگیرم  

من معلم بودم به خاطر این احمق از شغلم استعفا دادم میخوام دوباره برم سرکار بسه فداکاری برای زندگی این ...

احمق ترین کار ممکن همینه کلا استقلال رو همیشه داشته باشه اگه طرف نموند کنارت به درک

ب شوهرتون محل ندین ب خودتون برسین . بعد ک ببینه شاد و سرحالین و بفکر خودتونین و بهش توجه نمیکنین میا ...

به خدا نه از زییایی چیزی کم دارم نه از اندام آدم کثیف زیبایی نمیخواد یه زن سلیطه میخواد

احمق ترین کار ممکن همینه کلا استقلال رو همیشه داشته باشه اگه طرف نموند کنارت به درک

الانم استقلال دارم برای یه شرکت دورکاری میکنم ازش درآمد دارم حتی بیشتراز معلمی ولی خوب همیشه خونه ام میخوام برم تو اجتماع