2777
2789
عنوان

چقدر راحت خیانتشو توجیه کرد دوست اجتماعی 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فقط داره توجیه میکنه منم میگم مرحله اول اینه بپذیری که خیانت کردی و معذرت بخوای وگرنه دیگه به هم ...

بنظرم حتی اگ قبول کرد خیانتشو و حتی معذرت خواهی هم کرد، معمولن این ادما طبق تجربه، بازم کارشونو دوباره انجام میدن. فرصت دادن شما خیانت به خودتونه. رسیدن به استقلال مالی اونم توی جامعه ما از نون شب هم برای یه خانوم واجب تره 

آره خوب که نه عالیه

عزیزم با توجه به تاپیکهای قبلتون باید یه تغییر اساسی تو زندگیتون ایجاد کنید/شما گفتید سه ساله جاتون از هم جداس

حتما برید مشاوره/بخاطر بچه هات هم شده جدا نشو/ولی برو مشاوره

باهم حرف بزنید /دوباره از اول شروع کنید 

بنظرم حتی اگ قبول کرد خیانتشو و حتی معذرت خواهی هم کرد، معمولن این ادما طبق تجربه، بازم کارشونو دوبا ...

رفته وقت مشاور گرفته گفتم نمیام به شرط حق طلاق و حضانت طلاق رو قبول کرده خضانت رو نه زندگی رو بهش زهر میکنم تا قبول کنه 

از نظر مالی هم خونه به نام منه ماشین دارم طلا دارم درآمد هم دارم اگه موندم فعلا برای بچه هامه 

عزیزم با توجه به تاپیکهای قبلتون باید یه تغییر اساسی تو زندگیتون ایجاد کنید/شما گفتید سه ساله جاتون ...

مشاوره رفتم و روانپزشک میدونی من عقیده ام اینه تا آدم نخواد خودشو تغییر بده هیچ کس نمیتونه تغییرش بده من به قدری یا این آدم گرم بودم همه حسرت اینو میخوردن به خاطر داشتن این زندگی 

وقتی تو بدترین حالت روحی ام به جای کمک و دست نوازشش دست بلند کرد رو من دیگه برام مرد 

خوردم کرده الان با این چتش پودرم کرد

رفته وقت مشاور گرفته گفتم نمیام به شرط حق طلاق و حضانت طلاق رو قبول کرده خضانت رو نه زندگی رو بهش زه ...

حق طلاق رو محضری ازش بگیرین که نتونه بزنه زیر حرفش.

حضانت بچه هارو هم همینطور.

همه ی سند خونه، ماشین و همه چیزم قطعی به اسم خودتون باشه.

خداروشکر پس از نظر مالی هم مشکلی ندارین.

بازم حیفه، بخاطر بچه هاتون تلاشتونو کنین که رابطتتون درست شه. کاری کنین که اون نیاز به توجه شما داشته باشه نه شما به اون.

همه ی تلاشتونو کنین که درست شه. 

بچه هاتون چن ساله هستن؟ دختر یا پسر؟

بازهم تلاش کن نه بخاطر اون بخاطر بچه هات

ممنون گلم من شرمنده ی بچه هام شدم عذاب وجدان دارم💔💔 به خاطر محیط و جو بدی که تو خونه درست شده بازم تلاش میکنم ممنون از راهنماییت گلم💖💖

حق طلاق رو محضری ازش بگیرین که نتونه بزنه زیر حرفش.حضانت بچه هارو هم همینطور.همه ی سند خونه، ماشین و ...

من خیلی وقته از محبت این آقا دل بریدم و نیازی ندارم واینو خودش کاملا میدونه الان چند سالی میشه من حتی یه تماس تلفنی با این آقا نداشتم مگه کاری داشتم در حد چند ثانیه خودش میومد سمتم من نمیتونستم باهاش گرم بگیرم ولی به خاطر بچه هام تحمل میکردم و عادی بودم 

کاراشو جبران نکرد که هیچ رفت این غلط هم کرد 

ولی بله این جهان اصلا عادلانه نیست و نباسد این انتظار رو از آدما داشت خودم باید برای سلامت روانم تلاش کنم 

ممنون گلم من شرمنده ی بچه هام شدم عذاب وجدان دارم💔💔 به خاطر محیط و جو بدی که تو خونه درست شده بازم ...

اگر امکان داره غرورتو بزار کنار /یکم کوتاه بیا /بزار محیط خونه دعوا توش نباشه

ببین سر چه موضوعی دعواتون میشه سعی کن اون موضوعاتو حذف کنی

یه مشاوره خانم خوب پیدا کن خودت تنهایی یرو پیشش

اگر میتوونی جاتون هم یکی کن/بالاخره همسرت چطور نیازشو رفع کنه /با این کار خودت سوقش دادی سمت خیانت

از مسایل خانوادگی هم پیش خانواده ها چیزی نگین

من خیلی وقته از محبت این آقا دل بریدم و نیازی ندارم واینو خودش کاملا میدونه الان چند سالی میشه من حت ...

دوستان دیگه دارن اشتباه شما رو راهنمایی میکنن.

اون خیانت کرده، شما غرورتو بذاری کنار؟؟ با این کار اون قطعن بازم کارشو تکرار میکنه. دارن میگن شما سوقش دادی به خیانت، اصلن اینطوری نیست. ادم خاعن همیشه کارشو میکنه.