2777
2789
عنوان

چقدر راحت خیانتشو توجیه کرد دوست اجتماعی 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 90 پست
بره بمیره حاضر نیست بگه خوب یه غلطی کردم تو ببخش فقط توجیه میگه من چیز زیادی نگفتم بهش گفتم عکست زیب ...

به توجیهاش گوش نده، به چیزایی عین تو نبودیم گوش نده، دیگه بهش نرس ببینه میتونه با عکسای مردم شام و نهارشو تهیه کنه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا میگم که بهانه سبگو خب میومدی بهم میگفتی مشکلمونو حل میکردیم نه اینکه اول کاری بری خیانت کنی

همین میگم تو میدیدی سردم چرا سعی نکردی مشکلتو حل کنی چرا هر سری تو دعوا میزدی یه جامو کبود میکردی 

من معلم بودم به خاطر این احمق از شغلم استعفا دادم میخوام دوباره برم سرکار بسه فداکاری برای زندگی این ...

خب اشتباه کردین والا ادم نمیتونه ب شوهرشم خیلی اعتماد کنه . مرد خوب کم پیدا میشه . شما باید دستتون تو جیب خودتون باشه ک اگ بعدا مشکلی پیش بیاد بتونین از پس خودتون بر بیاین . در عین حال ک کار دارین و پول دارین بازم باید مث ی زن و خانم با شوهرتون رفتار کنین ک فک نکنه مثلا مثلا اگ شما پول دارین دیگ بیاید ب شما پول بده و خرج نکنه براتون . من همیشه فک. میکردم اگ از کسی چیزی نخام ینی خیلی خوبه و ...ولی اشتباهه برعکس فک میکنن  قدرتشو ندارن اعتماد ب نفسشون کم میسه .باید بگیم برامون خرج کنن تا حس مسولیت داشته باشن و این کار ب اونام حس خوب و قدرت میده

خودش باعث شد عصبیه به شدت جونم در خطر بود واقعا طلاق عاطفی گرفته بودیم 💔💔

میتونم بپرسم کار الانتون چیه ؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
من معلم بودم به خاطر این احمق از شغلم استعفا دادم میخوام دوباره برم سرکار بسه فداکاری برای زندگی این ...

دقیقن یه ادم چه کاریو نمیتونه از همسرش بخواد که نیاز به دوست اجتماعی داشته باشه؟؟

گرچه کار شوهر شما مشخصه اسمش چیه و فقط داره از اسم دوست اجتماعی سو استفاده میکنه، بنظرم شغلتونو شروع کنین و استقلال مالی داشته باشین.

خب اشتباه کردین والا ادم نمیتونه ب شوهرشم خیلی اعتماد کنه . مرد خوب کم پیدا میشه . شما باید دستتون ت ...

ممنون از نظرت عزیز دلم  من الان تو خونه برای یه شرکت کار میکنم درآمد دارم 

خونه به نام خودمه 

ولی با این کارش منو پودر کرد احساس میکنم خیلی کم هستم همش عکس اون خانومو نگاه میکنم با خودم مقایسه میکنم میگم چرا به یه زن گفتی خوشگلی فلان میگه به دور از هوس بود گفتم گوه خوردی اکه به دور از هوس بود این همه مرد چرا به زن منو خر فرض کرده

دقیقن یه ادم چه کاریو نمیتونه از همسرش بخواد که نیاز به دوست اجتماعی داشته باشه؟؟گرچه کار شوهر شما م ...

آره فقط داره توجیه میکنه منم میگم مرحله اول اینه بپذیری که خیانت کردی و معذرت بخوای وگرنه دیگه به همون دوست احتماعی هات بکو بیان کارهاتو بکنن و به زندگیت برسن