2777
2789

سلام به همه دوستای عزیزم

خیلی دلم براتون تنگ شده بود. بعد مدتها برگشتم 

واقعا اینقد سرم شلوغ بود که اصلا نتونستم بیام سایت 

اما دست پر برگشتم که ایشالا جبران کنم😊

خانوما هرکی نیاز به مشاوره داره بهم پیام بده باهم صحبت کنیم جلسه اول کاملاااااا رایگانه🤩 البته با ظرفیت محدود و فقط برای ۱۵ نفر اول

خبر خوب دومم اینه برای کسایی که توانایی برداشتن کوچ ماهانه نداشتن کوچ هفتگی گذاشتیم و با قیمت خیلی خیلی مناسب🥲

و خبر خوب سوم هم اینه برای کسایی که هزینه جلسات رو نمیتونستن پرداخت کنن

اینه که افر خیلی ویژه گذاشتیم رو تایم های یکساعته مشاوره🤩🤩 که اون هزینه رو صرفا بخاطر حقوق ادمین ها میگیرم چون واقعا بااین شرایط اقتصادی نمیتونم همه رو از جیب بدم😅

درباره هزینه ها درخواست دوستی بدید جواب میدم 

برای برداشتن مشاوره هم یا تلگرام یا ایتا یا روبیکا میتونیم صحبت کنیم. هرکدوم رو تمایل داشتید بگید ایدیمو بدم بهتون

خیلی دوستتون دارم❤️

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

من جز رایگان حساب میشم خیلی حالم بده خیلی کجا میتونیم صحبت کنیم

حتما عزیزم . ایتا یا تلگرام داری؟؟ 

هرکدوم رو میتونی بگو ایدیمو بدم بهت

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلگرام

@Marzieh_2367

منم میخوام درخواست دوستی دادمت

قبول کردم عزیزم

حتما عزیزم . ایتا یا تلگرام داری؟؟ هرکدوم رو میتونی بگو ایدیمو بدم بهت

من خیلی حالم بده

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

من خیلی حالم بده

عزیزدلم تلگرام یاایتا داری؟؟ اگر داری هرکدومو بگو ایدیمو بدم اگرم نداری اشکال نداره اینجا درخواست دوستیتو قبول کردم 

اما ایتا یا تلگرام بهتره

عزیزدلم تلگرام یاایتا داری؟؟ اگر داری هرکدومو بگو ایدیمو بدم اگرم نداری اشکال نداره اینجا درخواست دو ...

آره دارم هر کدوم باشه فقط زود جواب میدین؟ آخه یکیو می‌خوام واقعا راهنمایی کنه

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

آره دارم هر کدوم باشه فقط زود جواب میدین؟ آخه یکیو می‌خوام واقعا راهنمایی کنه

اره عزیزم بیا تلگرام صحبت کنیم @Marzieh_2367