2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 131608 بازدید | 1161 پست
باز تو حداقل فکر می‌کنی برای من عملا انجام میده نیاز به فکر نیست فکر کن اون اوایل هی لباساشو چک میکر ...

منم از این چیزا دیدم خدا لعنتش کنه...من کاندوم کثیفشو دیدم تو انباری خونمون..یه روزم از بیرون اومد رد رژصورتی  روی لپش که تا گردنش کشیده شده بود ودیدم یه بارم از خونه مادرم اومدم جای رژ لب قهوه ای قشنگ عینه یه مهر افتاد بود گوشه بالشتم و بالشتم به شدت بوی عطر شیرین زنونه میداد...خدا ازشون نگذره منم خیلی عذاب کشیدم و تا طلاق نگیرم به ارامش نمیرسم ..حتما جدا میشم ازش ..یه بار رفتم افتاد به التماس اونقدر گریه کرد یه هفته گوشیمو سوارخ کرد از بس پیام دادو زنگ زد که اگه نیای خودمو میکشم و فلان...دوباره برگشتم ولی آدم نشد ..اصلا نمیشه آدمای خائنو بخشید باید از زندگیت پرتشون کرد بیرون همین وبس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این چیزا دیدم خدا لعنتش کنه...من کاندوم کثیفشو دیدم تو انباری خونمون..یه روزم از بیرون اومد ر ...

منم یکبار گردنشو دیدم یکم کبوده ، گفتم چرا گردنت کبوده گفت خودت کبود کردی سری قبل یادت نیست ؟

من هیچ وقت اینکارو نکرده بودم ولی سکوت کردم 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

بخدا اگه این راه نشه من به خودکشی فکر میکنم اونوقت پیش خدام شرمنده ام من دیگه نمیتونم تحمل کنم حداقل ...

اگه جایی داشتی میگفتم برو ولی حالا ک نداری،درخواست بده یه کانال ایتا برات بفرسم همسرداری قرآنی،خدا بهت میگه چکار کنی از سردرگمی نجات پیدا می‌کنی

مثلاً یه تیکه اش که خودمو خیلی آروم کرد این بود که زندگی با این مرد که تا همیشه نیست،یه زندگی ابدی که با این نخواهی داشت

چند سالشه؟نهایت تا 60سالگی هم زندگی مشترک داشته باشید

زندگی انسان ابدیه و آخرت هم ادامه داره،ولی زندگی مشارکت با این ابدی نیست و درنهایت تموم میشه

فکر کنم همسر حضرت لوط بوده که خیلی بد بوده و اذیت می‌کرده و ناپاک بوده

به حضرت لوط میگن چرا طلاقش نمیدی از دستش راحت شی؟میگه چون چیزی که از تحمل این زن بد بهم داده میشه،خیلی بیشتر از چیزیه که با طلاق دادنش بهم داده میشه

یعنی درسته که با طلاقش راحت میشم ولی با تحملش واسم چندبرابر اجر نوشته میشه

تو هم مطمئن باش که خدا همه چی رو میبینه و ذرة المثقال حساب می‌کنه چه برای تو و چه شوهر ناپاکت

اگه جایی داشتی بری میگفتم برو،ولی حالا بری که چی بشه؟خونتو ول کنی بری اون زن بیاد صاحبش بشه؟بچه هات بیفته زیردستشون کتک بخورن؟یه لقمه غذاشون نده؟خودت بری کجا؟نکنه دورر جونت بلا به نسبت بخاطر فشار مالی برسی به تن فروشی؟و دنیا و آخرتت از دست بدی؟نکنه دور از جونت بلا به نسبتت برسی به خودکشی دنیا و آخرتت از دست بدی؟

هروقت که فشار بهت وارد شد فقط با خودت فکر کن که کی پیش خدا عزیزتره؟کدومتون پیش خدا عزیزتره؟

کدومتون جاودانه میشه؟کدومتون آخرت گرفتار خشم خدا و جهنم میشه؟

فکر نکن که اووووووووو حالا کو،،،،،نه بخدا خیلی نزدیکه مگه چند سال آدم عمر میکنه،نصفشم که رفته

بشین تو خونت حداقل بچه هات آرامش دارن،خودت سقف بالا سرته

فقط وقتی به رفتن فکر کن که اول بری دنبال یه حرفه یاد گرفتن بعد یواشکی که نفهمه پولاتو جمع کنی و بتونی بچه هاتون ببری پیش خودت

اصلا چه دیدی شاید تصادف کرد هرچی داره و ندارن هم گیرتون اومد راحت شدی

حالا چرا مهریت یه سکه هست دختر؟مهریه پشتوانه زنه

با یه وکیل یواشکی مشورت کن،وکیله زن باشه که از احساسات سواستفاده نکنه

بهش شرایطو و خیانت و معتادی شوهرت و زگیل بگو

فکر کنم دولت خودش میاد طرف تو هم طلاقت غیابی میگیره بخاطر معتادیش حتی اگه خودش میاد دولت طلاقتو میگیره

و هم خونه رو شاید بدن به بچه هات و بگن پیشش بمونی نمیدونم باید بپرسی

این نکبت هم که گفته اول از خونه برو بعد اقدام کن واسه مهریه چون میخاد برات عدم تمکین بزنه بگه زنم خونه رو ترک کرده بخاطر همین نیاز جنسی داشتم وارد رابطه شدم با کس دیگه

اگه برات عدم تمکین بزنه هم می‌تونه بدون اجازت و بدون رضایتت زن بگیره اونم ازدواج دائم و هم می‌تونه مهریه نده

در صورتی که اگه بمونی و شکایت کنی کاری از دستش بر نمیاد

اگه هم دست روت بلند کرد سریع زنگ بزن 110 بیاد صورت جلسه کنه سریع هم تا آثار کتک نرفته برو پزشکی قانونی

حتی برا طلاهاتم با وکیل حرف بزن فکر کنم بتونی ازش پس بگیری و در عوض دونگ خونه بزنی به نامت

فقط اولین کاری ک میکنی با یه وکیل حرف بزن

اگه کانال ایتا هم خواستی درخواست بده واست بفرسم خیلی بهت آرامش میده

اگه جایی داشتی میگفتم برو ولی حالا ک نداری،درخواست بده یه کانال ایتا برات بفرسم همسرداری قرآنی،خدا ب ...

چقدر مهربونی که براش نوشتی... امیدوارم بخونه و نره😔😔 چقدر زنا مظلومن

همه طلاهای مجردیمو گرفت که الان ۴۰۰میلیون میشد بهش میگم بده میگه این بابت اینهمه سال خونه من خوردی و ...

اینجور آدما پرتگاه نگین مرد بگین آقا ،مرد تکیه گاه امن هست نه پرتگاااه !! نفقه دلبخواهی نیست که ندن باید هرماه بدن ،شما بابت نفقه خودتون و بچه ها اقدام کنید هرماه هم باید بحساب شماره کارت تون واریز کنندنفقه شما از دوران عقد و اجرت المثل تون و نفقه بچه ها. اگ پرداخت نکنند شما دوتا حکم جلب بهتون میدن بعد از صدمتری تون هم فرار میکنن بعد جرات نداره نزدیک به شما بشه  نیم ساعت روز هم وقت تون نمیگیره یک اقدام نفقه ولی بعدش خودتون متوجه میشین اقدام قانونی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

چجور کار در منزلی!؟بهم یاد میدی

من با جاهایی که قبلا براشون کار میکردم تماس گرفتم و پیشنهاد دادم دو تاشون قبول کردن حالا تو میتونی ببینی توانایی هات چیه حای از چت جی پی تی بپرس یا فکر کن ببین الان جلو مدرسه دخترم یه خانمی میاد گلسر دست ساز میفروشه یه خانمی ترشی درست میکنه میاره یکی جوراب ... بشین خوب فکر کن حتما خدا راهی باز میکنه تنها راه نجاتت همینه

شماوکیل هستین؟

درود برشما جناس خانم قبلا تو تاپبک ها هم صحبت بودیم یکی از کاربرای خوب اینجا هستین ،دلتون شادها باشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

و یه چیز ده،مطمئنی اونی که مادرشوهرت انداخته گردن شوهرت حرزه نه دعا؟شاید دعا باشه

تا چهل روز سوره بقره تو خونتون پخش کن باطل میشه

هرچی هم شد باز پخشش کن چون اگه دعا باشه موکل های دعا خیلی تلاش میکنن جلوی پخشش رو بگیرن و از پخشش منصرف بشی چون میترسن و دارن نابود میشن

مثلاً شاید با شوهرت دعوا کنی ولی بازم پخش کن

اگه طوری هم نشد دعوا نشد که یعنی دعا نبوده

ولی یه خبر خوب اینکه خدا فرموده شیطان به بندگان من هیچ تسلطی نداره مگر اینکه بنده هام خودشون ازش پیروی کنن

یعنی همون دعواها هم اونا فقط تحریکتون کردن و بر شما تسلطی ندارن فقط اگه دعوتشون رو بپذیرید دعواتون میشه

ولی اگه مثلاً تو سکوت کنی جوابشو ندی هیچی نمیشه

آگاه باش مدتی که پخششون میکنی 

بعضیام میگن باید 90 روز پخش بشه برای باطلی سحر

ولی شنیدم سختیش همون چند هفته اوله و موکل ها از بین میرن و اگه دعا بوده با باطل شدنش همه چی درست میشه انشالله

اگه جایی داشتی میگفتم برو ولی حالا ک نداری،درخواست بده یه کانال ایتا برات بفرسم همسرداری قرآنی،خدا ب ...

اگه به دادگاه بگیم تهدیدم میکرد برای همین یواشکی رفتم مجبور شدم چون منو به زور نگهداشته بود چی؟بازم دادگاه حق میده به اون  و هیچی ازمهریه تعلق نمیگیره؟