نزدیک ۲ماهه زایمان کردم وزنم ۸۰ کیلو شده قدم کوتاهه خیلی چاق شدم ممتنفرم از خودم اراده ورزش هم ندارم یعنی حوصله ندارم ازیه طرف کارخونه وبچه داری بخاطر وزن بالام پادرد شدید گرفتم توان سرپا ایستادن ندارم از غذا چطوری بگذرم توروخدا راهنمایی کنید البته شیرخشک میدم به دخترم حتی کفش هم اندازه پاهام پیدا نمیشه پاهام همش ورم داره از چاقی زیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینا همش تلقینه کلن اولش سینه فشار بدی یکی دوتا قطره زرد میاد بیرون گنجایش معده نوزاد همینه دیگبا همین سیر میشه اگشیرخشکندی روز چهارم یا پنجم یهو سینه هات میشن پر شیر البته اگر بچت یه ماه شد یا دوماه شد هیچی وزن نگرفته بود دیگ باید شیرخشک بدی چاره ای نیست
راستش من مداوم نخوردم اما خیلیا رو دیدم با دانه چیا لاغر شدن فکر کنم میگفتن صبح ناشتا با آب میخوریم راستی خاکشیر و آب ولرم هم صبح ناشتا بخورین خیلی خوبه سعی کنید تو سفرتون حتما سالاد کاهو باشه چون بیشتر حجم معدرو میگیره و باعث میشه زیاد غذا نخوری از بشقاب کوچیکه برا غذای خودتون استفاده کنین مثلاً ۶قاشق برنج بقیش کاهو بریز حتی شده با سس بخور اما کاهو و سبزیجات تو لاغری خیییلی تاثیر میذاره
عزیزم اول از اینکه این دوره شما کاملا طبیعیه.همه خانومایی که زایمان میکنن تا یه مدت طولانی زندگیشون چالش و سختی های زیادی داره.من خودمم ۹ ماهه که زایمان کردم .اگه بخوام از تجربه کم کردن وزنم بگم اینکه از همه چی میخورم ولی کم.سعی کن شیرینیجات و قندو شکرو کمتر کنی.و بلافاصله بعد خوردن غذا نخوابی.