من دو ساله پشت کنکورم رشتم تجربیه تو این دوسال اصلا درس نخوندم و خب معدل و کنکورمو خراب کردم هنوزم نمیدونم چی دوست دارم دقیقا و دلم میخواد چه شغلی داشته باشم
خیلی حس بدی دارم همه مخصوصا خانوادم خیلی ناراحتن از این موضوع و منو یجورایی بی اراده میدونن مامانم میگه تا تو بخوای برای ایندت تصمیم بگیری پیر شدی یا مردی🥲خیلی مسخره میشم از سمت دوستام چون تو دبیرستان رشتمو عوض کردم و از همون موقع درگیر این بودم که چی دوست دارم؟
امروز که فکر کردم دیدم به دوتا درس تو دبیرستان خیلی علاقه داشتم ، وقتایی که مشاور میومد سر کلاسمون و درمورد ی موضوعی حرف میزدیم و وقتایی که میرفتیم آزمایشگاه مدرسه
حالا من امسال دو تا راه دارم میشه کمکم کنید بهترینشو انتخاب کنم؟
راه اول :برم دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی (وضعیت مالیمون خوب نیست در این صورت باید کار کنم تا هزینه ی دانشگاهمو بتونم بدم) خب نمیدونم سطح دانشگاه آزاد چطوریه مدرکش معتبره یا نیست ... ماهیانه ۳ تومن هزینه ی رفت و برگشتم میشه و هر ترم که باید پول بدم به دانشگاه
راه دوم:بمونم پشت کنکور امسال یه دانشگاه دولتی خوب در بیام که در این صورت باز ی سال از زندگی عقب میوفتم
حس میکنم هرجور شده باید برم دانشگاه نمیتونم فکر دانشگاهو از سرم بیرون کنم حس میکنم اگه نرم همیشه حسرتش به دلم میمونه دوست دارم موقع اعلام نتایج اون خوشحالی رو تجربه کنم..
شما بودید کدومو انتخاب میکردید و چرا؟