2777
2789

من دو ساله پشت کنکورم رشتم تجربیه تو این دوسال اصلا درس نخوندم و خب معدل و کنکورمو خراب کردم هنوزم نمیدونم چی دوست دارم دقیقا و دلم میخواد چه شغلی داشته باشم

خیلی حس بدی دارم همه مخصوصا خانوادم خیلی ناراحتن از این موضوع و منو یجورایی بی اراده میدونن مامانم میگه تا تو بخوای برای ایندت تصمیم بگیری پیر شدی یا مردی🥲خیلی مسخره میشم از سمت دوستام چون تو دبیرستان رشتمو عوض کردم و از همون موقع درگیر این بودم که چی دوست دارم؟

امروز که فکر کردم دیدم به دوتا درس تو دبیرستان خیلی علاقه داشتم ، وقتایی که مشاور میومد سر کلاسمون و درمورد ی موضوعی حرف میزدیم و وقتایی که میرفتیم آزمایشگاه مدرسه 

حالا من امسال دو تا راه دارم میشه کمکم کنید بهترینشو انتخاب کنم؟

راه اول :برم دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی (وضعیت مالیمون خوب نیست در این صورت باید کار کنم تا هزینه ی دانشگاهمو بتونم بدم) خب نمیدونم سطح دانشگاه آزاد چطوریه مدرکش معتبره یا نیست ... ماهیانه ۳ تومن هزینه ی رفت و برگشتم میشه و هر ترم که باید پول بدم به دانشگاه

راه دوم:بمونم پشت کنکور امسال یه دانشگاه دولتی خوب در بیام که در این صورت باز ی سال از زندگی عقب میوفتم

حس میکنم هرجور شده باید برم دانشگاه نمیتونم فکر دانشگاهو از سرم بیرون کنم حس میکنم اگه نرم همیشه حسرتش به دلم میمونه دوست دارم موقع اعلام نتایج اون خوشحالی رو تجربه کنم..‌

شما بودید کدومو انتخاب میکردید و چرا؟

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭
اگه اراده ات خوبهیه سال بشین و خوب بخون بیخود پول مفت نده دانشگاه آزاد با درس و کار که اصلا نمیشه یا ...

باید مجبور باشم یکاریو انجام بدم 

حالتای افسردگی دارم اصلا از خونه بیرون نمیرم ولی وقتایی که به خودم سختی میدم کارارو بهتر انجام میدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار کردن همراه درس خوندن خیلی سخته خیلییی

مخصوصا که اگه دختر باشیو  محیط کاری خوب و امن سخت تره

اگه به مشاوره علاقه داری برو چون اگه دانشگاه خوب قبول بشم آینده کاریت تامینه و اتفاقا هم برای خانما مناسبه هم حقوقش عالیه و آیندتو ساختی (البته اگه اگه اگه علاقه داری)

اگرم صرفا می خوای وارد دانشگاه بشی و خیلی خسته ای در حد پاس کردن برو واحداتو بگذرون 

باید مجبور باشم یکاریو انجام بدم حالتای افسردگی دارم اصلا از خونه بیرون نمیرم ولی وقتایی که به خودم ...

برای خودت یه برنامه خوب بریز 

یه تایم استراحت خوب

برو کتابخونه و سالن های مطالعه و...

اونجا جوگیر میشی 

عالیه

یه سال به خودت سختی بده مطمئن باش موفق میشی 

الان که اوضاع خوبه

ظرفیت ها هم بالاس 

روزی هزار بار این حرفو می‌شنوم و دلم کلی میشکنه

نه نه

ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم

شاید اصن هدفت تو درس نیست

شاید به هنر علاقه داری

یا به ورزش 

من مثلا هدفم تیم ملیه بعدشم سهمیه المپیک 

باید ببینی به چی علاقه داری

نه نهببخشید نمیخواستم ناراحتت کنمشاید اصن هدفت تو درس نیستشاید به هنر علاقه دارییا به ورزش من مثلا ه ...

ورزش و کارای هنری رو خیلی دوست دارم ولی نمیخوان به عنوان شغل اصلی بهشون نگاه کنم

منم تجربی بودم ۳بار کنکور دادم

الان آزاد یه رشته نسبتا خوب میخونم

دوسال از عمرم رفت

ولی خب جایگاهم از همه همکلاسی هام بهتر شد

اول اینکه بهت بگم پشت کنکور نمون

یا برو دولتی یا یه رشته خوب آزاد

آزاد هزینه هاش خیلی زیاده

نفس میکشی باید پول بدی پس یه رشته ای برو که ارزشش رو داشته باشه و بتونی بری سرکار 

دولتی اگر میاری هر رشته ای دوس داری برو

آزاد شهر خودتون بهتر از دولتی شهر دیگس 

اگر شهر خودتون دولتی بتونی بری که دیگه خیلی خوبه

خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن