2777
2789
عنوان

ازدواج توی سن کم 😔😔💔💔

1457 بازدید | 66 پست

سلام شب همگی بخیر من ۱۸ سالمه و متاسفانه به دلیل اجبار خانواده توی سن خیلی خیلی کم ازدواج کردم  مدت کوتاهی می گذره اما شدیدا ناراحتم و غصه میخورم موهای سرم سفید شدن توی این سن 

منی که دخترشون بودم و توی این سن به یه مرد ۲۸ ساله شوهر دادن 

اون مثلا عاشقمه ولی محدوده میکنه ننیذاره از خونه بیرون بزم خرید کنم در خونه مرتب قفله باهام رفتار بدی نداره اما مرتب کنترل میشم 

حس میکنم زندگیم رو به نابودی.. 

فقط خواستم درد دل کنم هیچکس و ندارم کمی باهاش حرف بزنم دلم آروم بگیره غصه هام کمتر بشه

💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت دوست داره؟  

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

پدر و مادرت از این موضوع ک در و قفل میکنه خبر دارن؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

سعی کن اعتمادش رو‌ جلب کنی با عشق و محبت 

هیچ‌ چیز مثل تایید مردا رو خر نمی کنه 

نمی تونم بگم کار درستی بوده این ازدواج اما سعی کن از عشقی که همسرت داره استفاده کنی به نفع خودت لااقل از این به بعدش رو زهر نکن 

یه جوری گفتی مرد ۲۸ ساله که انگار ۵۸ سالشه.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بهت اجازه تحصیل هم نمیده؟یا یاد گرفتن یه مهارت یا سرگرمی ؟

یعنی چی که در خونه رو قفل می‌کنه ؟

با کسی رفت و آمد نداری؟

باهاش صحبت کنی فایده نداره؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚