2777
2789
عنوان

ازدواج توی سن کم 😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 66 پست
خودش که میگه وقتی من و تو به بلوغ کافی نرسیدیم و آمادگی کافی پیدا نکردیم نباید بچه دار بشیمدر کل حرف ...

حس میکنم چیزی تو اطرافیان دیدن مث خیانت زن. ب شوهری. و تاثیر منفی روشون گذاشته. کمی بگذره. ب این نتیجه میرسن که همه اددما مث هم نیستن و درست میشه. .

تو حرفاتون. تو ارامش وقتی جاش بود لای حرفاتون مثلا بگید من بهت خیلی اعتماد دارم. و میدونم هرجا که زری هرجا که باشی. جز ب من و زندگیمون فک نمیکنی و بهم وفاداری. البته میدونم که این حس دوطرفه است. و توام ب من همین حس و داری. 

چون این حسا از شناخت دوطرفه تو این مدت بدست اومده. .

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔💔ای کاش من مثل گذشته هام بودم

شاید باورت نشه،اتفاقاً دیشب از خدا خواستم تاپیکات دروغ باشه

چون هیچ دلم نمیخواد این مشکلات واقعاً تو زندگی کسی باشه

کاش همش دروغ باشه

🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚

یعنی چی در خونه قفله مگه اسیر گرفته 

منم زود ازدواج کردم الان ۲۳ سالمه دو تا بچه دارم از این خبرا نبوده تا حالا .

سن کم رو بذار کنار در اصل باید به شوهرت و اخلاقش نگاه میکردن

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
عزیزم من تاپیک پارسالت رو خوندم مچ دستت خوب شد که صدا میداد آخه منم دو هفته ای میشه اینجوری شدم و هن ...

سلام شبتون بخیر عزیزم 

آره عزیزدلم خوب شد آزمایش تراکم استخوان دادم یکم تراکمش پایین بود 

فقط مچ دستتون هست؟

اگه زیاد نیست نگرانی به دلتون راه ندین و لبنیات زیاد مصرف کنین

💙