2777
2789
عنوان

ازدواج توی سن کم 😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 66 پست

قشنگم  توی یکی از تاپیکای پارسالت گفتی جذب مردای سن بالا میشی ، یه جوری گفتی ۲۸ سالشه اول دلم سوخت.... 

گویا خودتم بدت نمیاد ، ناراحت نباش از این یه مورد 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

عزیزم اگه میدونی ادم خوبیه وفقط خیلی تعصبیه ودرضمن خانوادشم خیلی خوبن میتونی نارضایتیتو اول با خودش در میون بذاری واگر نتیجه نداد به پدر یا مادرش بگی که باهاش صحبت کنند

ولی در کل من خیلیهارو دیدم که اوایل ازدواج ی کم سختگیرن ولی کم کم بهتر میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن اعتمادش رو‌ جلب کنی با عشق و محبت هیچ‌ چیز مثل تایید مردا رو خر نمی کنه نمی تونم بگم کار درست ...

سعی میکنم باهاش نرم باشم ملایم باشم ولی این خیلی تعصبیه  الکی زیادی حساسه یخورده اذیت میشم 

💙

بهت اجازه تحصیل هم نمیده؟یا یاد گرفتن یه مهارت یا سرگرمی ؟یعنی چی که در خونه رو قفل می‌کنه ؟با کسی ر ...

تحصیل رو میده ولی بیرون از خونه بدون اجازه خودش نه در ا قفل میکنه میره هرچقدرم حرف میزنم جوابی نمیده 

💙

قشنگم توی یکی از تاپیکای پارسالت گفتی جذب مردای سن بالا میشی ، یه جوری گفتی ۲۸ سالشه اول دلم سوخت.. ...

اونا برای خیلی وقت پیشه تقریبا 

بچه بودم الآن میفهمم زندکی چیه ازدواج چیه اون موقع متاسفانه آگاهی نداشتم😔💔

💙

بله میدونن هم بابام هم برادرام

عزیزم ناراحت نشو ولی چقدر خانواده بی فکری داری ینی یک بار ب این فک نکردن ک ممکنه خدایی نکرده تو خونه یه اتفاقی برات بیوفته 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
عزیزم اگه میدونی ادم خوبیه وفقط خیلی تعصبیه ودرضمن خانوادشم خیلی خوبن میتونی نارضایتیتو اول با خودش ...

این که خیلی تعصبیه عصبی نیست با ملایمت رفتار میکنه کاری نداره و نرماله رفتاراش طوری رفتار میکنه که ثابت کنه دوستم داره

💙

سعی میکنم باهاش نرم باشم ملایم باشم ولی این خیلی تعصبیه الکی زیادی حساسه یخورده اذیت میشم

خیلی ها اولش اینطورن ی مقدار جو‌ زمانه هم باعث این رفتار. ها میشه 

سعی کن از ی مشاور کمک بگیری راهکار بهت بده 

شماره سه رقمی یا چهار رقمی صدای مشاور هم هست رایگانه 

کلا فکر نکن چون سن کم داشتی باید اینقدر دید بدی نسبت به زندگیت داشته باشی 

الهی که ایشونم شده کمی تغییر کنن 

عزیزم ناراحت نشو ولی چقدر خانواده بی فکری داری ینی یک بار ب این فک نکردن ک ممکنه خدایی نکرده تو خونه ...

نه ناراحتی که نه خودمم میدونم 

اِی چی بگم انقدر غصه دارم که حرف زدنم یادم رفته😔

💙