2777
2789
عنوان

ازدواج توی سن کم 😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چندوقتن ازدواج کردید

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

همه گفتن جدا شو. ولی من میگم. کاریه که شده.  تو هم ازدواج کردی اگه ادم خوب و سالمیه. برا زندگیت تلاش کن.   مهارت زندگی یاد بگیر تلاشتو کن انشاالله  درست میشه اگر نشد  بعد به جدایی فکر کن بخدا با کمی سیاست زنانه میتونی خیلی از مشگلاتو حل کنی.   اگر تلگرام یا ایتا داری. بگو ادرس یه کانالی رو بهت بگم.    که خیلی خوبه و مهارتهای.  قشنگی رو.  بهت اموزش میده

خب در اوج جوانی ازدواج کردی با یه پسری که ۱۰سال از خودت بزرگتره مثل خیلی ها دیگه

بعدش خانوادت خوب نبودن خدارو میلیون هاشکر که زودتر جدا شدی ازشون

امیدوارم خوشبخت بشید📿🤲

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

سن شوهرت مشکلی نداشت سن شما کم بود.اگه مشکلش اینه که نمیشه گفت مشکل کمی هست باهاش حرف بزن دوستانه بب ...

نه واقعا مشکل دیگه نیست خانوادشون که آدمای به ظاهر خوبی هستن ولی اصلا نمی ذاره من بیرون برم تنهایی 

💙

خونه پدر مادرت میزارع بری؟ تخصیل میتونی بکنی؟یه کم استقلال داشته باش تا عادت کنه ابنجور ک‌میگی ادم ب ...

تنهایی نه نمی ذاره 

بله با تحصیل و اینا مشکلی نداره 

حتی خرید هم میگه به شاگردم بگو 

برای کوچک ترین کارا هم نمیتونم برم 

من متاسفانه سرم آسیب دیده و شکسته دیروز حالم بد بود با بدبختی خودش اومد دنبالم رفتیم بیمارستان

💙

همه گفتن جدا شو. ولی من میگم. کاریه که شده. تو هم ازدواج کردی اگه ادم خوب و سالمیه. برا زندگیت تلاش ...

آدرسش رو لطف میکنید برای تلگرام

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

۲۸ سال که اوج جونی یک پسر چرا ناراحتیاگه ظاهرش و اخلاقش دوست نداری اون جدا

هم ظاهرش اوکیه هم اخلاقش از لحاظ ظاهری و مالی ایرادی نداره اما تعصب زیاد محدودیت هایی که میذاره دیوونم کرده

💙