2777
2789
عنوان

بچه‌ها میشه کمکم کنید

44 بازدید | 8 پست

چند روزه قرص پروژسترون مصرف میکنم برای پریود شدن اما هنوز نشدم و میخوام برم آمپولشو بزنم که زودتر بشم 

کسی هس زده باشتش؟ بعد چند روز پریود شدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهههههه قرص نخوردم ولی آمپول میزنم

ععع چقد بعدش پریود میشید؟ پریودتون سنگینه؟

من اولین بارمه اینجوری انقد تاخیر دارم و میخام برم پزشک عمومی برام بنویسه خیلی استرس دارم خداکنه زودتر بشم 

ععع چقد بعدش پریود میشید؟ پریودتون سنگینه؟من اولین بارمه اینجوری انقد تاخیر دارم و میخام برم پزشک عم ...

دوروز تا چهار روز اره سنگین بود چون چندماه بود نشده بودم  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یعنی ممکنه نشم ؟ من دوهفتس عقب انداختم همه میگن بابت استرسه و با امپول اوکی میشه ک

نه عزیزم وقتی امپول بزنی قطعا میشی

میگم که دوست من یه امپول دیگه میزد کلا. امپول جلوگیری از پریودی میزد که پریود نشه بتونه قدش رشد کنه. با مال شما متفاوته. یعنی میخواستم اینو بگم که امپولا کلا اثر دارن زیاد

دوروز تا چهار روز اره سنگین بود چون چندماه بود نشده بودم

اها من همین ماه عقب انداختم از اونجایی که قبلا منظم بودش یا حتی چند روز زودتر میشدم الان خیلی میترسم 

ی چند روزی حتی علائم پریود هم داشتم اما نشدم

نه عزیزم وقتی امپول بزنی قطعا میشیمیگم که دوست من یه امپول دیگه میزد کلا. امپول جلوگیری از پریودی می ...

اها مرسیییی اره داروخونه‌چی هم گف آمپولشو بگیری بهتره اما با نسخه میدیم ک نداشتم امروز میخام برم بزنم چون واقعا استرسش منو از زندگی انداخته