سلام ب خانومای عزیز دل...امروز دلم خاست تاپیک بزنیم و برگردیم ب اون روز قشنگ ک بعد از کلی سختی نینیمون اومد کنارمون و همسری گل إورد برامون یادش بخیر....حالا اگه دارید عکسشو بفرستین دورهم لذت ببریم
منم كه هنوز باردار نيستم هي به سوهرم ميگم من زايمان كردم چي برام مياري كمتر از برليان قبول نميكنم ها ...
خخخخخخ شوهرمنم بلد نیست کادو بده یا سوپرایز کنه..مثلا میتونست مثل تو فیلما ماشینو بگیره بعد سوئیچو کادو کرده بده بهم...ولی بهم گفت بریم ماشین اسم بنویسیم بزنیم به اسم تو😐
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
شوهر من از گل خریدن خوشش نمیاد حس میکنه پولشو ریخته دور به جز دو سه بار که خریده هرچند من خیلی دوست دارم ، اکثرا یک شاخه گل رز خریده ، اصلا هم سورپرایز بلد نیست برای بدنیا اومدن دخترم هم برای اینکه بعدا حرص نخورم قبل زایمان رفتیم با هم یه سرویس طلا خرید