2777
2789
عنوان

خانوما بیاین عکس بازی از گلهایی ک شوهراتون وتسه زایمانتون آوردن..

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 119 پست
قصد پز دادن ندارم ولی شوهرم دوماه بعد زایمان هودش پراید داشت واسه من سمند گرفت😊 یه گردنبند هم روز ...

منم كه هنوز باردار نيستم هي به سوهرم ميگم من زايمان كردم چي برام مياري كمتر از برليان قبول نميكنم ها از الان دارم تو مخش ميكنم  وگرنه ميدونم فقط يه دسته گل برام مياره تهش اينكه يه عروسك هم بياره برام

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برای خواستگاری گل نیاوردن واسم اما  بارداری گفته بودم گل نیاری به نگهبانای بیمارستان میسپار ...

مرد است دیگر.....گاهی عقلش کار نمیکند...

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

بخدا یه سرخوشیه که نگو بی خود نیس بهش میگن علی بی غم، حالا دومی و که اوردم میگه عزیزم اگه ببینم با من همکاری میکنی سومیم  میارم فقط بهش میگم عزیزم طبیعی بیار هیکلت بهم نریزه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
منم كه هنوز باردار نيستم هي به سوهرم ميگم من زايمان كردم چي برام مياري كمتر از برليان قبول نميكنم ها ...

وای چه باحال😍😍😍😍

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
منم كه هنوز باردار نيستم هي به سوهرم ميگم من زايمان كردم چي برام مياري كمتر از برليان قبول نميكنم ها ...

شوهر منم روز بعد چهل روزگی پسرم رفته بود واسم ی خرس گنده خریده بود  نمیدونم فازش چی بود  

شوهر منم روز بعد چهل روزگی پسرم رفته بود واسم ی خرس گنده خریده بود   نمیدونم فازش چی بود   ...

واي مردم تا اين عروسك خريدن رو از سرش انداختم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
بخدا یه سرخوشیه که نگو بی خود نیس بهش میگن علی بی غم، حالا دومی و که اوردم میگه عزیزم اگه ببینم با م ...

خخخخخخ خداااا از دست شوهر شما و کاراش  بیشتر تعریف کن ازکاراش بخندیم

بخدا یه سرخوشیه که نگو بی خود نیس بهش میگن علی بی غم، حالا دومی و که اوردم میگه عزیزم اگه ببینم با م ...

خخخخخخ خداااا از دست شوهر شما و کاراش  بیشتر تعریف کن ازکاراش بخندیم

آغا من تولد خودمو سالگرد عروسیم چنروز بعد بدنیا اومدن پسرم بود.واسه همین شوهرم گف سه تا کادورو یجا روز تولدت بهت میدم.

حالا بماند ک چه زجرها ک نکشیدمو تو خماری مونده بودم اسااااااسی،تا ایکنه دو روز دقیییییقا دو روز قبل تولدم شوهرم پیام داد ک عزیزم نمیدونم با چه رویی نیگات کنم هدیتو خاستم بخرم بانکو بستن   

پولمون هنوووووز توی بانک آرمانه  

و همچنان بنده اندر کف کادو مانده ام  

پسرمم شیش ماهشه      

خسیو پانی عاشقتونم