2777
2789

شوهرم معتاد شده خونه مجردیم گرفته واسه خودش 

مرد عیاشیه 

سه تا بچه دارم نمیخوام دیگه بمونم باهاش زندگی کنم اما شرایط طلاق گرفتن هم ندارم 

به نظرتون چیکار کنم؟

مال و اموالیم نداره 

چجوری خودمو نجات بدم روح و روانمو اروم کنم؟؟ 

با تجربه ها لطفا راهنمایی کنید 

اول سعی کن باخانوادش حرف بزنید بعد اگه واقعا شرایط بهتر ازچیزی ک میگین نشد سعی کنید برین خونه مدرتون درخواست نفقه و اینا کنید بعد برین سرکار مهریتونم بزارین اجرا حتما اول باخانوادش حرف بزنید درجریان باشن باخانوادتم صحبت کن شرایط بگو بعد تصمیم بگیر با یه مشاوره خانواده هم صحبت کن انشالله ک تصمیم درست توی زندگیت بگیری

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سعی کن باخانوادش حرف بزنید بعد اگه واقعا شرایط بهتر ازچیزی ک میگین نشد سعی کنید برین خونه مدرتون ...

خانوادش هم درجریانن 

هیچکس حریفش نمیشه ترکم نمیکنه درحقیقت،نمیتونه

همه کارایی ک میگید کردم با اجرا گذاشتن مهریه میترسم،وضعم بدتر شه

سرکار نمیتونم برم بچم کوچیکه 

با خانواده ها صحبت کردم درجریانن 

روان شناس هم میگه،طلاق بگیر 

اما شرایطشو ندارم 

موندم چیکار کنم ک خلاص بشم

خانوادش هم درجریانن هیچکس حریفش نمیشه ترکم نمیکنه درحقیقت،نمیتونههمه کارایی ک میگید کردم با اجرا گذا ...

دیگه باید بچت بدی دست خانواده نگه داری کنه بچه خرج داره نمیشه اینطوری مهریت بزار اجرا برو خونه پدرت خرجت خود بده 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹