2777
2789

بچه ها من حدود یکسال پیش یه دوستی داشتم که سر یه ماجرایی که خودم مقصر بودم مجبور شدیم جدا شیم از هم که تصمیم اون بود 

ولی خب ما خیلی صمیمی بودیم با هم و اصلا نمیشه فراموشش کنم و دلمم براش تنگ شده 

یک بار خودم بهش پیام دادم ولی یه جوری وانمود کرد که اصلا انگار منو نمی‌شناسه بعد یه سری حرفایی زد مثل این که این خط واگذار شده و اینجور حرفا البته بعدش گردن گرفت که خودشه و گفت نمی‌خواد ارتباط داشته باشیم با هم 

و خب منم غرورم شکست و گفتم اوکیه بیخیالش ولی یه مشکلی که هست این که من فاب ترین دوستش بودم و دوستم مریض بود و خیلی مشکلات تو زندگیش داشت و سختی میکشید که فقط من تو جریانشم و اصلا دلم نمی‌خواد تنهاش بزارم کسی راهی می‌دونه که بتونم اوکی کنم رابطمونو یا حتی با یه شماره دیگه از دور باهاش ارتباط داشته باشم و از حالش باخبر باشم بهونه ای چیزی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام واقعا هدفت کمک به اون هست ؟

آره دوستم یه مشکلاتی داشت که فقط من میدونستم و خانوادشم حتی نمیدونست یه سری چیزا رو و خب حداقل میخوام حتی اگه شده در قالب یه آدم دیگه با یه شماره دیگه فقط از دور حواسم بهش باشه ولی نمیدونم سر صحبت و آشنایی رو چه جوری باز کنم 

چه اصراری داری وقتی اون تورو نمیخواد لابد اینجوری راحتره چرا سیریش بازی درمیاری

بابا دارم میگم رابطمون به خاطر یه اشتباهی که من کردم متلاشی شد و خب اشتباه بزرگی ام بود و دوستم مریضه و فقط من می‌دونم این قضیه رو و نگرانشم