2777
2789
عنوان

دندان دراوردن در پنج ماهگی

56 بازدید | 12 پست

سلام پسر من پنج تموم کرده الان پنج ماه و یک روزشه چند وقته میبینم انگشتشو محکم میکشه رو لثه ش لبشو خیلی میمکه انگشتاشو گاز میگیره لثه هاشو می‌کشه رو هم چند روزه اسهاله امشبم یکم تب داشت یکمم بی قراری میکنه فکر میکنید از دندون دراوردنه؟

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

ممکنه.ولی این حالت ممکنه یکی دوماه هم طول بکشه

عزیزم زود نیست برا دندون دراوردن؟ بچه من از چهار ماهگی چهار دست و پا راه میره یجوری میترسم میگم چرا این بچه همه چیزش زودتر از همسناشه

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زود نیست برا دندون دراوردن؟ بچه من از چهار ماهگی چهار دست و پا راه میره یجوری میترسم میگم چرا ...

یعنی میتونه بشینه؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
یعنی میتونه بشینه؟

اره البته با تکیه به دستش و نیمه نشسته و کج میشینه و چهار دست و پا میره 

اره البته با تکیه به دستش و نیمه نشسته و کج میشینه و چهار دست و پا میره

الهی.ماشالله خیلی زوده.ولی خب نی نیمون عجله داره دیگه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
الهی.ماشالله خیلی زوده.ولی خب نی نیمون عجله داره دیگه

مشکلی نداره یعنی؟

نه گلم چه مشکلی داره بچه ها با هم متفاوتن.براش صدقه بده

ممنون عزیزم

من پسرم ۴ ماهه دندون داشت، ولی دخترم خیلی دیر

این علائمی ک گفتمم داشت؟