2777
2789
عنوان

خدا منو بکشه مامان بابامو نجات بده

313 بازدید | 22 پست

شنیدم حرفایی که مامان بابام داشتن به هم میزدن

بابام گفت من سرطانم

گفت عین یه مردست از سرکار میام نه سلام گرم میکنه نه حال و احوال میکنه کار خوبو فلانی میکنه که به بچش حتی خرجی هم نمیده ما گوشی خریدیم لپ تاپ خریدیم هرکاری کنیم بدهکارشیم

بابام گفت به مرگم راضیم که برم تو قبر بخوابم

خدا منو بکشه فقط همینو از خدا میخوام

حتی دهنم نمیچرخه از خودم دفاع کنم بگم اونا چیکار کردن که من اینطوری شدم

قبول..همچی تقصیر من

برام دعا کنید اینطوری پیش بره دووم نمیارم میدونستم رابطم با بابام خوب نیست اما فکر نمیکردم به من بگه سرطانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودم متنفرم

از زندگی ای که هیچوقت توش خوب نبودم متنفرم

اگه به دنیا نمیومدم پدر مادرم مجبور نمیشدن اینهمه سال باهم زندگی کنن هرکدوم میرفتن پی زندگیشون

خدایا چرا منو نکشتی خدایا منو انقدر بد آفریدی

الهی خدا یه مریضی سخت بهم بده تا آخر عمرم عذاب بکشم

ایکاش همون سرطانی که بابام میگه رو بگیرم زجر بکشم

بابای منم همینه فقط بلده برینه به اعصابم. بابا نگو اینجوری یعنی چی سرطان بگیرم فلان. من اگرم بخوام دعا کنم میگم بمیرم راحت شم. که هیچوقتم دعام قبول نمیشه. منم با بابام اصلا حرف نمیزنم همش میره رو مخم. دلم میخواد برم یه جا تنها بدون خانواده زندگی کنم ولی از تنهایی ام میترسم. خانوادمم فقط بلدن روح و روانمو به چخ بدن. تنها نیستی 

عزیزم فک کنم من خیلیییی خوب‌میتونم درکت کنم چون بیشتر از این حرفا رو شنیدم

خودشون کاری میکنن که حالت بد شه و برای اینکه درگیری پیش نیاد و حالت بدتر از این نشه خودتو بکشی کنار و گوشه گیر‌شس و بعد هزارتا حرف میزنن که اره جنازس معلوم نیس انقد تو اتاقه چیکار می‌کنه یا هزار بار پدر خود آدم تهدید می‌کنه که غذایی که میخوری و ازت میگیرم پرتت میکنم از خونه بیرون 

تنها کاری که میتونی بکنی این نیست که خودتو بکشی یا چیزی 

فقط خودتو از خونه نجات بده 

مجردی زندگی‌کن برو یه شهر دیگه به بهانه تحصیل یا هم اگه پارتنرم درست و حسابی داری و ازش صد در صد مطمئنی که واقعا لیاقتتو داره و در آینده قرار نیست یکی مثل بابات بشه باهاش ازدواج کن 

اما همه بعد هارو اول بسنج جوری نباشه که از چاله بیفتی تو چاه 

یا هم بری کار کنی جوری‌ که فقط شبا از سرکار میگردی ببینیشون اونطوری‌نمیتونن تهدیدت بکنن که گوشی و اینا تو میگیرن چون با درآمد خودت گرفتی و لازم نیست بخاطر دو قرون پول هعی بهشون بگی

منم همینمامروز با خدا اتمام حجت کردم، با اینارو بکشه، یا منو، یا خودشون به زبون بیانو منو بدن به همس ...

من الان واقعا حالم بده خیلی بد احساس گناه وحشتناک دارم

پدرم مثل بقیه ی پدرا نداشت خودشم پدر نرمالی نداشت از سن کم قرص اعصاب و روان میخوره من واقعا میخوام بمیرم تا شاید مامان بابام حالشون بهتر بشه

عزیزم فک کنم من خیلیییی خوب‌میتونم درکت کنم چون بیشتر از این حرفا رو شنیدمخودشون کاری میکنن که حالت ...

دلم براشون میسوزه

منم هیچوقت بچه ی خوبی براشون نبودم

شرمنده ام..

از همه ی دنیا شرمنده ام که نتونستم آدم خوبی باشم

واقعا حال روحیم بده یه چیزی فراتر از بده

من الان واقعا حالم بده خیلی بد احساس گناه وحشتناک دارمپدرم مثل بقیه ی پدرا نداشت خودشم پدر نرمالی ند ...

منم این حسو داشتم کوچیکتر بودم  بزرگتر شدم فهمیدم مقصر من نیستم  ، مقصر اونان

منم این حسو داشتم کوچیکتر بودم بزرگتر شدم فهمیدم مقصر من نیستم ، مقصر اونان

خدا کمکت کنه من دارم از بین میرم تو ۱۷ سالگی پیر شدم بخدا قلبمو روح و روانمو ببینی میفهمی از یه آدم ۹۰ ساله فرسوده ترم