2777
2789
عنوان

مامانم به شدت دیونه شده

199 بازدید | 14 پست

بابام پول میده بهمون خرید ام میکنه 

ولی باز مامانم میگ تو ک ب ما پول نمیدی یواشکی میره کارت یارانه رو برمیداره قایم میکنه 😐

این کاراش یعنی چی اخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وضعیت زندگیش حس کمبود داره شاید دوس داره یه کاری انجام بده و از دستش کاری بر نمیاد یه خورده بهونه ...

تاحالا چندین باره هیچی نگفته گفته چرا برمیداری نمیگی میرم بیرون پول لازم میشم میخام چیکار کنم؟ 

تو به چ حقی دس میکنی تو جیب من ؟ 

مگ من نگفتم حق نداری دس بزنی به جیبم ؟ 

اخرسر دیشب اعصابش خورد شد فوش داد و کارتو گفتم مامان بده بهش بابامم کارتو شکوند گف بیا اصلا دیگ خرید ام نمیکنم استفاده نمیکنم میزارم دولت بخوره 

تاحالا چندین باره هیچی نگفته گفته چرا برمیداری نمیگی میرم بیرون پول لازم میشم میخام چیکار کنم؟ تو به ...

دو تا جواب داره یا بابات بی‌توجه شده و به اندازه ای که میخواد توجه نمیکنه به مادرت 

یا اینکه مامانت به بابا تون شک کرده و فکر می‌کنه پول جای دیگه ای خرج میشه یا فکر می‌کنه فقط داره برای خودش یا ماشینش خرج می‌کنه غیر از این دو مورد دیگه چیزی نیست