2777
2789

من یک سال هست که تو اقدام بارداری ام و نتیجه نگرفتم 

حالا هم هفت ماهی هست چند تا لک سفید روی بدنم زده دکتر گفت پیسی هست 

بهم یه سری دارو داده میگه اگه اینا رو بخوری خوب میشی ولی باید فعلا از اقدام دست بکشی چون دارو ها برای بارداری ضرر داره

حالا موندم چیکار کنم 

از یه طرف اگه دارو ها رو نخورم ممکنه زیاد بشه

از طرفی هم اگه بخوام بخورم خوب دیگه باید اقدام رو کنار بزارم 

موندم چیکار کنم ، آخه دلم نمیاد یک ساله چشم انتظارم این دکتر و اون دکتر رفتم این همه هزینه کردم برای بارداری این همه قرص و دارو خوردم این همه آمپول زدم و درد هاش رو تحمل کردم حالا سخته ادامه ندم و دلم نمیاد حالا که باید نتیجه بگیرم اقدام رو بزارم کنار 😔😔😔

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم شما چیکار کنی

ولی خودم جای شما بودم

درمانم رو پیش میبردم

البته با دکتر دیگه ام مشورت می‌گرفتم ببینم

نظرش و تشخیصش همینه

بچه میشد الویت دومم

راستش من خودمو دوست دارم

الویت خودمم

بعد بچه

اون داروهارو تو بارداری میتونی استفاده کنی؟

نه نمی‌تونم 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
نه نمی‌تونم

دکتر گفته تا چند وقت داروهای پیسی رو استفاده کنی؟

گفته حوابه درمانش؟

ببین ادلدیتت کدومه

مشکلت چیه برا بارداری؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بعد زایمان دارو ها رو شروع کن

آخه هنوز که باردار نیستم 

فعلا هم معلوم نیست کی بگیره و باردار بشم 

بعد تا اون موقع چی زیاد نشه

از این ور هم معلوم نیست دوره های درمان چقدر طول بکشه 

منم باید تا کی جلوگیری کنم

من نمیگم شما چیکار کنیولی خودم جای شما بودمدرمانم رو پیش میبردمالبته با دکتر دیگه ام مشورت می‌گرفتم ...

هعی موندم بین دو راهی 😔

دکتر گفته تا چند وقت داروهای پیسی رو استفاده کنی؟گفته حوابه درمانش؟ببین ادلدیتت کدومهمشکلت چیه برا ب ...

گفت فعلا تا شیش ماه استفاده کن بعد بیا پیشم ببینم چجوری شدی 

تو این مدت هم نباید گوشت و مرغ و ماهی اصلا بخورم 

گفت درمان داره ولی طول می‌کشه 

راستش اگه بدونم این زیاد نمیشه اولیت اولم بچه است 

ولی خب خیلی‌ ترس زیاد شدنش رو هم دارم 

امروز دکتر بودم یه خانم کنارم نشسته بود مشکلم رو که گفتم ، گفت حیف نیست دختر به این خوشگلی اینجوری بشه منم گریه ام گرفت 😭

گفت فعلا تا شیش ماه استفاده کن بعد بیا پیشم ببینم چجوری شدی تو این مدت هم نباید گوشت و مرغ و ماهی اص ...

الهی...فداتشم... میفهمم چی میگی.

منم بیماری داشتم و دارم، البته پوستی نیست... ولی میفهمم سخته

چند سالته؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

الهی...فداتشم... میفهمم چی میگی.منم بیماری داشتم و دارم، البته پوستی نیست... ولی میفهمم سختهچند سالت ...

۲۲

۲۲

خب خیلی راه داری هنوز، کلی وقت داری برا بچه.

دکترت گفت سرعت بیماری ت زیاده؟

اگ نگران بچه ای ک نباش، دیر نمیشه. تصور کن تو ۲۵ سالگی هم رشد بیماری ت متوقف بشه، تا ۴، ۴۵ سالگی وقت داری برا بچه.

میتونی از دکتر دیگ ای هم مشورت بگیری

یا یه ویزیت طب سنتی، البته کسایی ک مدرک معتبر دارن، چون الان خیلی زیاد شدن، با تجویزهای متفاوت...

خب خیلی راه داری هنوز، کلی وقت داری برا بچه.دکترت گفت سرعت بیماری ت زیاده؟اگ نگران بچه ای ک نباش، دی ...

نمی‌دونم چیزی درمورد سرعت بیماریم نگفت 

منم انقدر ناراحت شدم که اصلا یادم رفت سوال بپرسم 

من یه لوله بسته دارم ، تخمک غالب ندارم ، هر ماه سه قرص میخورم و آمپول میزنم ، اصلا نباید جلوگیری کنم 

دسته سنم کمه ولی هم این مشکل بارداری دارم تا چشم رو هم بزارم ان شاء الله سنم رفتم بالا 

هم اینکه تا الان این همه هزینه کردم این همه بعد از آمپول درد کشیدم و فقط به خاطر بارداری تحمل کردم یه ساله منتظرم برای منی که دارم اقدام میکنم یه روز هم یه روزه 

این همه زحمت رو بزارم کنار 😔😭😭

از این ورم این بیماری میترسم زیاد نشه 

به خدا الان دارم با گریه تایپ میکنم و انقدر امروز فکر کردم و اعصابم خورد شد نه غذا خوردم همش گریه الان از شدت ناراحتی قلبم درد گرفته