2777
2789
عنوان

با خواهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 24 پست

منم یه بار خواهرم گفت بیا خونمون بهش زنگ زدم گفتم من راه افتادم گوشی ندارم زنگ بزنم چند دقیقه یبار پایین نگاه کن درو باز کنی اخه ایفون نداشتن طبقه پنجم بودن

منم رسیدم در خونشون  هرچی زنگ بقیه طبقه هارو میزدم کسی ایفونش وصل نبود چون اپارتمان نو ساز بود 

ظهر بود هیچکی بیرون نبود پسره ام باماشین دنبالم بود خیلی حس بدی بود 

اخرش یه مامور گاز دیدم رفتم گوشیشو گرفتم زنگ زدم اومدن درو باز کردن خیلی ترسیده بودم یه ساعت دمه در بودم

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ رو مخه😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

امیدوارم آخرین باری باشه که گوشی و کلید نمیبری در هرشرایطی حتی دمه در هم میری این دو مورد همرات باشه ...

اره میدونم یعنی شکر خوردم

ولی اینکه یه تکونی نخورده از بالای شیشه در ببینه کی داره خودشو میکشه برام گرون تموم شد تو دلم گفتم ادم اینقدر خر

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
نمیدونم چرا منم حرررص خوردم😂 ولی خدایی کلید و همیشه همه جا باید برد

همیشههههه میبردم این دفعه خریت کردم خریتتتتت

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲