2777
2789
عنوان

دماغ عملیو تیکه انداختن اقوام...

2175 بازدید | 26 پست

عایا بعد از عمل مماخ اقوام تیکه انداختن بهتون؟عایا ناراحت شدید؟ تا چه مدت طول کشید که عادی بشه واسشون و تیکه نندازن؟همیناست که منو اذیت میکنه نمیذاره عمل کنم  

نه اصلا برا چی تیکه بندازن خیلیم خوبه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا 

اصلا به روم نيوردن نميدونم چرا ،١ ماه بود عمل كرده بودم عمم ميخواست بگه نميدونم عمل كردي ،ميگفت برو استخر😅

الان بعد از ٤ سال وقتي صحبت از عمل ميشه فقط ميگن خيلي خوب عمل كردي 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

فاميل هايي كه مدلشونه كه تيكه بندازن ،در هر شرايطي تيكه رو ميندازن پس تصميماتت رو به نظر اونا گره نزن 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

کسانی که تیکه می اندازند هرگز این کارشون رو متوقف نمیکنند چون حسادت دارند.من دیدم برای یکی از اقوام بعد از 14 سال تیکه اندازی ادامه داره.تازه براش مهم نیست ولی آدمهای حسود از رو نمیرن.پس خودتون رو در این مسیر قرار ندید مگر اینکه اجبار به جراحی داشته باشید.

تیکه انداختن خیل بده من دختر داییم دامپشکی قبول شد پسرای فامیل بهش میگفتن سوسکای خونمون دلشون درد داره دکتر جک وجونور بگو چی بدیم بهش منم خیلی ناراحت میشدم کلا تیکه خیلی خیلییییی بدهههه

راستش تو اقوام درجه یک هنوز کسی عمل نکرده من اگه اولی باشم احساس میکنم باید همه این تیکه ها رو به جو ...

من ۴روز پیش عمل  کردم موندم ب مادرشوهرم چجوری بگم البته شوهرم خودش چار ماهه عمل  کرده  میگه چرا انقد از مامانم میترسی ولی خب از حرف دراوردناش توی فامیل میترسم واقعا حوصله ندارم😓اینم‌بگم ک‌تو یشهر زندگی نمیکنیم ک ببینه منو تو مدتی ک‌چسب دارم