2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل ایا حقوقتون کفاف زندگی و خرجتون را میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 91 پست
دقیقا خانواده شوهر منم همین طورن فقط ظاهر اما شوهر من 180 درجه مخالف عمدا نمیذاره به خودمون برسیم در ...

خوشبحالتون که خیاطی بلدین.من یه زمانی فکر میکردم اصلا خیاطی دوست ندارم.اما الان دلم میخواد یاد بگیرم.که دیگه نمیشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خسته شدم از کار کردن خانواده همسرم اصلا زندگی براشون مهم نیست مثلا داماد و عورس دارن خواهر شوه ...

بعضیا این مدلین.دوستام بهم میگن براخودت پس انداز داشته باش ولی وقتی تو زندگی هیچ پولی نمیمونه ازکجااخه.

پروردگارا منتظر معجزه ام...

ببخشید ولی خونواده همسرتون چه بی ادبن....آدم باید حد خودشو بشناسه....کسی حق نداره در مورد لباس پوشیدن دیگران نظر بده..به اونا چه شما لباسهای پارسالو پوشیدی؟به عمرم همچین آدمهایی ندیدم....

اره.من خودمم خرج صبونم بالاس خرید رو یه جور تفریح میدونم  سعی کن رو دوستت کار کنی😥

بخدا مشکل اون 150 تومن ناهار هرماه نیست .. مشکل فراتر از این چیزاس .....کلا خرج خیلی بالاست پولمون ارزششو از دست داده ... یه نون شده 2 تومن !!!!!! اصن با حقوق زیر سه چهار تومن نمیشه زندگی کرد

من هم می تونم خانه نداشتن و ظواهر زندگی اونا را بهشون بگم

اما اگه من ی چیزی را خدای نکرده سرکوفت کنم

خدا جونم اون بالا منتظره که صد پله بدترش را سرم بیاره

امتحان کردم که میگما

پس اصلا هیچ ایرادی تا حالا از کسی نگرفتم و نخواهم گرفت

خوشبحالتون که خیاطی بلدین.من یه زمانی فکر میکردم اصلا خیاطی دوست ندارم.اما الان دلم میخواد یاد بگیرم ...

منم خیاطی صفر و فکر می کردم تا آخر عمر نمی تونم تا اینکه یه روز یه مانتو قدیمی رو شکافتم و از روی همون تا حالا سه تا مانتو با مدلای مختلف دوختم به همین سادگی دست به کار شو به نظرم 

ببخشید ولی خونواده همسرتون چه بی ادبن....آدم باید حد خودشو بشناسه....کسی حق نداره در مورد لباس پوشید ...

اونا خودشون به زندگی همه سرک میکشن اون دو تا جاریم هم کاملا شبیه اونا شدن

شام و ناهار هیچی

افتابه لگن هفت دس

دیگه خسته شدم از کار کردن خانواده همسرم اصلا زندگی براشون مهم نیست مثلا داماد و عورس دارن خواهر شوه ...

واقعا؟شما به اونا نگاه نکن.ادم باید شیک و تمیز و مرتب باشه نه لزوما همش چیز جدید بخره.من بهتر شدم از قبل الان میگم هر کی منو دوس داره همینجوری بخادم.چرا برا عروسی فلان کسک باید ۷۰۰ پول لباس بدم چرا باید برا ی مهمونی ده رقم لباس بخرم.از دور اونا خارج شو شما شاغلی حیف نیس کل وقتتو میزاری واسه کار اونوق پس انداز نداری😥