2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل ایا حقوقتون کفاف زندگی و خرجتون را میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 91 پست
من مجردم ارشد مدیریت دارم 4 ساله توی شرکت خصوصی کار میکنم حقوقم خرج دو هفته م میشه ... یک و سیصد میگ ...

😂😂چ باحال همش خرج خوراکت میشه.همون ناهار رو از بیرون نگیری کلللی صرفه جویی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون خانواده همسرم کاملا ظاهر بین هستن مجبورم خیلی به خودم و بچه ها از لحاظ ظاهری برسم

چون کلا فقط اونا نوک دماغ را می بینن

هر کی هر چی پوشیده مهمه هر چند اگر توی خونه نون برا خوردن نداشته باشه

اما باید ظاهر و لباسات خوب باشن

😂😂چ باحال همش خرج خوراکت میشه.همون ناهار رو از بیرون نگیری کلللی صرفه جویی میشه

عزیزدلم من محل کارم زعفرانیه س ... کنارمون فست فود ریواسه فقط سالادش بالای 15 هستش ... ضایع س که مثلا دوستم ماهی دوسه بار غذا میگیره از بیرون من بشینم نگاش کنم یه چیزاییه که اصن پیش میاد ... من سه وعده ناهار هم بگیرم تقریبا میشه 150 ... خرده خرجهای خوراکی هم به کنار ... یه روز میرم خیارشور بگیرم از سوپر میبینم با دوتا کیسه اومدم بیرون ... ببین این خرجا یه چیزیه که نمیشه جلوشو گرفت ... کلا تفریح یه ادم سالم توی ایران میشه گفت فقط خوردن و سفر هستش اگه اهل دود و پارتی و ... نباشه!!!

و خانواده همسرم اصلا رو نگه نمی دارن و قشنگ توی چشم ادم نگاه می کنن و اگر ظاهرت ایراد داره و یا لباس سال قبل را پوشیده با شی می گن و کلا این چیز ها از نون شب براشون واجب تره

کلا تربیتشون این طوره

ماهی ۲۵ پول نت.۱۵ تومن موبایل.نمیدونم چرا همش دوس دارم کفش بخرم😢😢😢شهریه دانشگاهم هست

مامانم هم همینو میگه ... اخه چجووووری ... بخدا کفاف هیچی رو نیمده این پول ... یه حساب سرانگشتی کن دوستم ... بخدا ادم پاشو از خونه میزاره بیرون همش خرجهههههههه

من چون خانواده همسرم کاملا ظاهر بین هستن مجبورم خیلی به خودم و بچه ها از لحاظ ظاهری برسم چون کلا فق ...

دقیقا خانواده شوهر منم همین طورن فقط ظاهر اما شوهر من 180 درجه مخالف عمدا نمیذاره به خودمون برسیم در عوض خوراک و پس انداز توپ توپ ولی منم زورم رو می زنم کم نیارم آخه ظاهر بد رو مساوی بی آبرویی و بی رعضگیه زن می دونن من پارچه می خرم خودم میدوزم خیلی ارزونتر میشه الان دارم یه پالتو میدوزم 50 تومن پول پارچه بیشتر ندادم 

عزیزدلم من محل کارم زعفرانیه س ... کنارمون فست فود ریواسه فقط سالادش بالای 15 هستش ... ضایع س که مثل ...

اره.من خودمم خرج صبونم بالاس خرید رو یه جور تفریح میدونم  سعی کن رو دوستت کار کنی😥

قسط هم زیاد داریم ماهی سه تومن

عزیزماهم با هم 5تومن درامد داریم که سه ونیم تقریبا قسطه بقیشم که خرج مهمونی،کادوی عروسی وتولد و...بیمه ماشینوهزار خرج از پیش تعیین نشده میشه مه نیمه برج فقط پول بنزین میمونه برامون.من خودم این وضع رو میبینم واقعا واقعا اصلا خرج ندارم درماه ولی بازم هیچی نمیمونه.بااین اوصاف همسرم خیلی ولخرجه بیشتر رو مهمونی دادن چون هر مهمونی کمش200-300میشه.

پروردگارا منتظر معجزه ام...