2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل ایا حقوقتون کفاف زندگی و خرجتون را میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 91 پست

به نظرم شما روی خودت کار کن....تا کی میخوای اضافه کار برداری واسه اینکه مادرشوهر به به و چه چه بگه...یه وقت به خودت میای میبینی تموم جوونیت تو اضطراب گذشت و نفهمیدی....اگه به خاطر خانواده شوهر نگرانی به نظر من رویه ات رو عوض کنو اهمیت نده..اما اگه خودت حساسی بیشتر کار کن....اون دیگه انتخاب خودته.....ولی من ندیدم کسی پالتوهای امسالشو دیگه بریزه دور نپوشه....پدر من یه پالتوی اصل انگلیسی داشت عموم واسش آورده بود...سالهای سال میپوشیدش...اصلا هم از ریخت نمیفتاد پالتوئه...خودم یه استاد داشتم از آمریکا دکترا گرفته بود...چهار دست مانتو شلوار داشت....نمیدونم چه جنسی بود...دوخته بودن براش....چهار سال دانشجوش بودم همونا رو میپوشید ولی اصلا کهنه نمیشد.....اینا جنسهای اصل هستن....اتفاقا اینایی که دم به دقیقه لباس عوض میکنن جنسهای خوب استفاده نمیکنن خیلی هاشون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما نباید مدل اونا زنگی کنی شاید اونا دوست دارن پولشونو بریزن تو جوب به شما چه 

برای خودت زندگی کن این همه زحمت میکشی بالاخره باید به فکر آینده سه تابچه هم باشی همه چی که لباس نیست

زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"
من هم می تونم خانه نداشتن و ظواهر زندگی اونا را بهشون بگم اما اگه من ی چیزی را خدای نکرده سرکوفت&nb ...

عزیزم کار بسیار خوبی میکنی ان شالله خدا به پولتون برکت بده.

پروردگارا منتظر معجزه ام...
به نظرم شما روی خودت کار کن....تا کی میخوای اضافه کار برداری واسه اینکه مادرشوهر به به و چه چه بگه.. ...

یه ضرب المثل انگلیسی میگه هنوز انقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم

به نظر منم هرکس مدل زندگیش به خودش ربط داره هرکسی براش یه چیزی مهمه مثلا من خودم برام خونه و ماشین و پس انداز خیلی مهمه اما یکی از دوستامون همه پولارو میره سفر همیشه هم میگه وقت واسه پول جمع کردن هست اما من نمیپسندم کارشونو 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

آدم مهمه از خودش راضی باشه دیگه بقیش به کسی مربوط نیست

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من که فعلا کار گیرم نیومده .بیکاری برا خودت زندگی کن .حالا یه سوال به نظرتون اگر کسی شوهرش وضش اوکی ...

من که خودم اصلا دوست ندارم کار کنم به قول یکی همیشه به من میگفت بشین پول شوهرت و بخور دیگه کار کردن واسه چیه؟ منم از شوهرم همش پول میگیرم چه کاریه برم سر کار

من که فعلا کار گیرم نیومده .بیکاری برا خودت زندگی کن .حالا یه سوال به نظرتون اگر کسی شوهرش وضش اوکی ...

خودتو توي دردسر ننداز عزيزم، براي خودت پادشاهي كن تو خونه هر وقت بخواي كاراتو ميكني هر وقت استراحت

همه چيزارم كه همسر محيا ميكنه، 

خدايا ممنون ميشم به من دوتا پسر و يك دختر بدي، چه باهم چه دونه دونه😅😍❤️🌹

نه بابا بنظرم اگر همسرت پولداره ودغدغه ندارین برو حالشو ببرکاربیرون زنو دچارفرسودگی میکنه.راحت نفس بکش

منم شاغلم الان 14 ساله

باورتون میشه این همه سال تو اداره دولتی کار کردم الان هیچ پس اندازی ندارم  تو این سالها چیزای بزرگی که خریدم یه پراید صفر. یخچال ساید و چند تا تیکه طلا و هزینه ارشد دانشگاه آزاد

خرج موادغذایی خونه  و سفر و سایر هزینه های بزرگ...رو هم نمیدم . فقط بیشتر لباسای خودم و پسرم رو میخرم و  دکوری و خریدای خرده پاشه

همکارام با سابقه من باورتون میشه خونه خریدن با همین حقوق مشابه؟

و مهمتر اینکه به شدت فرسوده شدم. همه اش خسته ام

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید