2777
2789
عنوان

فقط میوه وچای برادورهمی دوستانه کافی خوشگلای سایت🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 54 پست
یهویی گفتن شکلات دارم ازین گروناس حیفم میادشکلات معمولی ندارم🤣

چی بگم والله😶برو از نون فانتزی  های بای بیسکویتی چیزی بگیر 

چای خالی خیلی سِتَمِ😶

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خوردنی باشه کنار چای 

ضعف نکنن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چرا مثل اونا رفتار نمیکنی سالی ی بار؟!! اونا زرنگ بازی درمیارن!!چای خالی و میوه هردوشون آبه ی کیکی ش ...

اره میدونم یهویی گفتن منم فقط توخونه میوه چون تازه شوهرم خریدداشتم شرایط ندارم برم بیرون خرید☹️یهویی خبرمیدن 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

چی بگم والله😶برو از نون فانتزی های بای بیسکویتی چیزی بگیر چای خالی خیلی سِتَمِ😶

🤣🤣🤣

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

اره میدونم یهویی گفتن منم فقط توخونه میوه چون تازه شوهرم خریدداشتم شرایط ندارم برم بیرون خرید☹️یهویی ...

شما هم میگفتی آمادگی ندارم کار دارم مهمون دارم و... وقتی اونا زیر بار مهمونی ماهی ی بار نمیرن نمیدونم چ اصراری داری شما بهشون خدمات الکی بدی!

یک کیک خونگی هم درست کن

موادشوتموم کردم

خوبه خواهر دوست نداشتن دیگه یه دفعه زنگ نمیزنن بیان. برا چی خودتو ناراحت کنی. فقط بگو یه دفعه گفتیدشرایط نداشتم برم خرید. 

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی‌دهدبه خاطر این است که ...شما چیز زیادی از آن نخواسته‌اید.آفتاب به گیاهی حرارت می‌دهدکه سر از خاک بیرون آورده باشد
خب شماهم نگیرین. بهانه بیارین.

اونجوری دیگه کلاکنسل میشه دورهمی مون خودم خیلی دوس دارم کلی میگیم میخندیم☹️

🤣🤣🤣

اگه خودشون زنگ زدن که همون خوبه 

من فکر کردم دعوت کردی

همون قندم بهشون نده چای باس تلخ باشه😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

زنگ بزن بگو سر راه شیرینی بگیرید دور هم بخوریم🤭🤣

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی‌دهدبه خاطر این است که ...شما چیز زیادی از آن نخواسته‌اید.آفتاب به گیاهی حرارت می‌دهدکه سر از خاک بیرون آورده باشد