2777
2789

شوهرم با برادر هاش یک کار شریکی زدن و یک میلیارد سه نفری نسیه کردن کارشون نگرفت و مجبورن این یک میلیارد رو شریکی بدن یعنی ما ماشینمون رو بزاریم و طلاهام بزارم برادر شوهر دیگم هنوز عقده و هنوز عروسی نگرفتن و هیچی نداره یک مقدار طلا داره که دست پدر زنشه که اون قطعا نمیده برادر شوهر دیگمم۲۰۰ می‌زاره وسط ولی زنش طلا داره ولی گفته دندون هامو بکشید این ها رو نمیدم و ما حدود ۵۰۰ میلیون کم داریم پدر شوهرم یک زمین داره ولی شوهرم از دل نمیشه که پدرش اون رو بزاره وسط حاضره ما همه چیمون بره ولی یک وقت آب تو دل پدر و مادر و برادر هاش تکون نخوره حالا من موندم با این خانواده چیکار کنم طلا ها رو بدم و از شوهرم حمایت کنم یا مثل عروس های دیگه بگم به من چه،اگر هم ندم شوهرم میدونم همه مسئولیت رو به دوش می‌کشه چون خانوادش و پدرش هیچ وقت مسئولیتی بر دوش نکشیدن و همیشه شوهر من مثل یک پدر این ها رو مدیریت کرده و میگه حتی برم کلیه هامو بفروشم این پول رو خودم جور میکنم من موندم با این مرد چیکار کنم حمایتش کنم یا تنهاش بزارم میگه طلا هاتو بدی باز برات میخرم اما میدونم به بدبختی به این راحتی نیست دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا مردا اینجوری ان؟ بابا شریکی اسمش روشه تو سود دهی تو ضرر هم باید شریک باشن! ب همسرت بگو اگ کارتون میگرفت موقع سوددهی داداشات از هزار تومن از سهم خودشون میگذشتن؟؟ به ولله که نه تا قرون اخرشم میگرفتن ازتون... حالا هم همینطوره باید توی ضرر یکسان همه پول بده، تو اگ نظر مارو میخای، طلاهاتو نده بگو منم مث بقیه ی جاری ها طلاهامو نمیدم شوهرت بزار تاوان بده که دیگه بافامیل شراکت نکنه وگرنه ذین بار آخرش نخواهد بود خواهرمن

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

من بودم این کارو نمیکردم، بدتر خودتو از چشم میندازی با این فداکاری ها، یعنی چی فلان کسک برا بچه هاش زمینشو نده ، بقیه طلاهاشونو ندن که چیه تو بدی؟ چیکازه حسنی تو این ماجرا، بزار گندی ک زدن رو برادرا با هم جمع کنن. لازم شد نهایت پدره زمینشو بفروشه. 

اگه سود میکردن همون برادر شوهر ها نمیذاشتن شما یه قرون بیشتر ببرید الانم ضرر رو تقسیم بر۳کنن شما سهم خودتون و بدید بقیه هم مشکل اوناست باباشون میخواد زمین بفروشه یا قرض کنه براشون  

اگه قراره شما طلا بدید هم تو جمع بگید  طلا به وزن میدم وقتی کارشون گرفت  به وزن بهت برگردونن وگرنه شما هم مثل اون جاری هات باش  این و از منی که ۲۰ سال سابقه زندگی مشترک دارم  قبول کن 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

آره ببین حدوده ۵سال پیش همینطوری شریک شد با برادرهاش من اونجا ۴تا النگو با دوتا انگشتر دادم گفتم یک کار جدید راه بندازه کمک خرجی باشه بعد از دوسال و نیم خدا شاهده هزار تومان به ما سود ندادن از آخر بعد از دوسال و نیم پولمون رو دادن ولی باهاش شد دوتا النگو بگیری کلا یعنی طلاهام رفت

من بودم این کارو نمیکردم، بدتر خودتو از چشم میندازی با این فداکاری ها، یعنی چی فلان کسک برا بچه هاش ...

دقیقا به برادر شوهرم پیام دادم گفتم من یک دفعه دادم دیگه بخاطر بقیه زندگیمو نمی‌زارم اینا مال بچه هامه نه مال بقیه بعد گفت من تو دنیا فهمیدم فقط برادر به درد آدم میخوره انگار من گفتم برو این کار شریکی رو بزن من از اول با شراکت با خانوادش مخالف بودم

اگه سود میکردن همون برادر شوهر ها نمیذاشتن شما یه قرون بیشتر ببرید الانم ضرر رو تقسیم بر۳کنن شما سهم ...

مشکل من شوهرمو که قبول نمیکنه پدرش زمینش رو بفروشه یک باغ پسته دارن حیفشون میاد بفروشن

مشکل من شوهرمو که قبول نمیکنه پدرش زمینش رو بفروشه یک باغ پسته دارن حیفشون میاد بفروشن

دقیقا شوهر منم مثل همسر شماست  اوایل من کمکش میکردم واونم فداکاری بیجا برای دیگرون ولی الان یه سری رفتارا ازشون دیده که خودشم میل نداره زیادی جانفشانی کنه 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
دقیقا به برادر شوهرم پیام دادم گفتم من یک دفعه دادم دیگه بخاطر بقیه زندگیمو نمی‌زارم اینا مال بچه ها ...

هیچوقت خودتو دخالت شراکتشون بحث هاشون نکن چون تو غریبه ای، پولم نده شراکتم نکن ول کن بزار هر جور میخان جور کنن. عجب ادم هایین ادم حرصش میگیره