2777
2789

شوهرمو خیلی دوسش دارم فکر طلاق هم افتادم عقدم ولی نمیتونم ازش جداشم... 

خیلی افسردگی داره روان پزشک هم رفتیم ولی زیاد همکاری نمیکنه یه روز قرصاشو مصرف میکنه دو روز ول همیشه نا امیدع از همه چی بی حوصلس خوابه قبلا قبل من سابقه خودکشی داشته😔وضع مالیش خوبه بد نیست ولی نا امید از آینده هی میگه ورشکست میشم نمیتونم زندگی کنم... 

اینم بگم هیچکسو نداره مادرش فوت شده باباشم و کلا خانوادش داغونن و کلا با منم قطع ارتباطن

نمیدونم باید چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی تا جایی ک میشه کمکش کن 

ولی اگه دیدی درست بشو نیس تمومش کن

چون اینطوری خودتم افسرده میشی دو نفری باید برین روانپزشکی 

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...

طلاق تو بگیر برو .این درس بشو نیس بعدا این فازافسردگی به نوع های دیگه تبدیل میشه .الان من باید قهرکنم برم ازخونه شوهرم به خاطر یه خرید خوراکی ساده نخوام برا خونه قهر رفته ازخونه یه فرد41ساله ها با دوتا بچه مجبورم تحمل کنم چون افسردگی تبدیل به ام اس شده

داروهاش را نمیشه تو غذاش بریزی اگه مرتب بخوره حالش تا حدودی خوب میشه . دارو چی بهش دادند ؟

ولبان و یه سری داروهای دیگه ولی اصلش اینو داده 

اره یه مدت مرتب میخورد خیلی خوب شده بود😑🥲

اسی تا جایی ک میشه کمکش کن ولی اگه دیدی درست بشو نیس تمومش کنچون اینطوری خودتم افسرده میشی دو نفری ب ...

آره الانم میرم😢🤣🥲ینی کلا قبل اون میرفتم ولی من تحت درمانم و خوب شدم خدا رو شکر 

ولبان و یه سری داروهای دیگه ولی اصلش اینو داده اره یه مدت مرتب میخورد خیلی خوب شده بود😑🥲

فلوکستین را از دکتر بپرس ببین براش خوبه اون شربت هم داره میشه تو غذاش ریخت . چاره ای نیست باید دارو بخوره گیاهی هم نمیخوره ؟

خدایا شکرت

فلوکستین را از دکتر بپرس ببین براش خوبه اون شربت هم داره میشه تو غذاش ریخت . چاره ای نیست باید دارو ...

اره هفته دیگه نوبت دارع ب زور راضیش کردم حتما میپرسم از دکترش نه اصلا مدلشه کم خونی هم داره دارو نمیخوره😑😐