2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس کیا دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5876 بازدید | 157 پست
اگه جدابشی خانوادت، پدرت، مادرت حمایتت میکنن؟؟ خیانت میکنه دست به زن هم داره؟؟ یا فقط خسیسه؟

خانوادم حمایت میکنن ولی از نظر مالی قوی نیستن. خودم هم توان نگهداری از بچمو ندارم نمیتونم ازش بکذرم. خیانت هم دیدم خیلی همین الان هنوز نیومده خونه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادم حمایت میکنن ولی از نظر مالی قوی نیستن. خودم هم توان نگهداری از بچمو ندارم نمیتونم ازش بکذرم. ...

اگه دست بزن داشت، و تو میرفتی پزشک قانونی، میتونستی طلاق بگیری و مهریه ات رو هم بگیری.

تو بچه داری؟؟؟ مشکلت فقط خسیس بودن همسرته؟؟

ن ندارم نمیتونم جداهم بشم الانم قهر کردم کاش فقط خساست بود بد دهن شکاک بدبین اعصاب نداره دس بزن داره هیچ حرف خصوصی نمونده ک توجمع نگفته باشه ابروبرام نزاشته هر رازی داشتیم باهم لوداده نابودم کردم محبت احترام هیچی

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
اگه دست بزن داشت، و تو میرفتی پزشک قانونی، میتونستی طلاق بگیری و مهریه ات رو هم بگیری.

اونطوری لج و لجبازی میشه فقط بچم اذیت میشه. نمیخام یه روزم تنها بمونه. به درک هر کاری میکنه. مهم اینه الان کنار بچم خوابیدم 

ن ندارم نمیتونم جداهم بشم الانم قهر کردم کاش فقط خساست بود بد دهن شکاک بدبین اعصاب نداره دس بزن داره ...

بچه نیاااااااااریاااااااااااا، خودتو نندازی تو باتلاق به خیال اینکه بچه بیاری درست میشه، بدتر زندگیت به گوه کشیده میشه.... اگه میتونی جدا شو، هر چی زودتر خودت و نجات بدی ، انقدر زودتر راه زندگی و برای خودت و آینده ات هموار کردی

اونطوری لج و لجبازی میشه فقط بچم اذیت میشه. نمیخام یه روزم تنها بمونه. به درک هر کاری میکنه. مهم این ...

برو پزشک قانونی اگه زدت، فقط پرونده درست کن، نمیفهمه که پرونده درست کردی، یه روز به دردت میخوره اگه خواست طلاقت بده

برو پزشک قانونی اگه زدت، فقط پرونده درست کن، نمیفهمه که پرونده درست کردی، یه روز به دردت میخوره اگه ...

دو هفته پیش خیلی کتکم زد. بدنم دو هفته کبود بود ولی نرفتم. 

بچه نیاااااااااریاااااااااااا، خودتو نندازی تو باتلاق به خیال اینکه بچه بیاری درست میشه، بدتر زندگیت ...

خب وقتی راهی ندارم کجا برم 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔