2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس کیا دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5876 بازدید | 157 پست
هیییی نمیفهمه

اینا میخان ما ازشون پول نخایم کار هم نکنیم. زبون نفهمن. انقدر دور و برم میبینم چطوری مردها برای زنشون خرج میکنن. گاهی حسرت میخورم. فقط خرج لباس و این چیزا که نیست. ما هم فامیل داریم هر موقع تولد و مهمونی و ... میشه من عزا میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا میخان ما ازشون پول نخایم کار هم نکنیم. زبون نفهمن. انقدر دور و برم میبینم چطوری مردها برای زنشو ...

دقیقا حس خیلی بدیه از اول اینجوری بود شوهرت

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
دقیقا حس خیلی بدیه از اول اینجوری بود شوهرت

اوایلش که نامزد بودیم خب رفت و امد زیادی نداشتیم با کسی و بعد تو زندگی فهمیدم اضلا دوست نداره پولش به کسی برسه مخصوصا خانواده من. با اینکه خانواده من به اندازه ای که میتونن کم نمیذارن اصلا ولی خانواده خودش خسیس باز این برعکس بود برای اونا تلافی میکرد و دوست نداشت به خانواده من چیزی برسه. 

من فکر میکنم مرد باید بیشتر از ۶ سال ، از زن بزرگتر باشهفکر میکنم اونجوری حس و احساسش ، محبتش حمایت ...

نه گلم. اینا همشون همینن. تو خانوادش هم دیدم. برادرش ده سال بزرگتره ولی همینه

براخودت چی

نه. نسبت به پولی که داره اصلا. خیلی لطف کنه یه مانتو یا کفش. اینکه پول بده ماهیانه اصلا. فکر میکنه همین که خرج خوراک میده کافیه. اصلا هقیده نداره زن هم تو پول و حقوقش شریکه

نه. نسبت به پولی که داره اصلا. خیلی لطف کنه یه مانتو یا کفش. اینکه پول بده ماهیانه اصلا. فکر میکنه ه ...

عین شوهر من واقعا دیگه خسته شدم مشاوره نرفتین شما

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
نه. نسبت به پولی که داره اصلا. خیلی لطف کنه یه مانتو یا کفش. اینکه پول بده ماهیانه اصلا. فکر میکنه ه ...

اگه جدابشی خانوادت، پدرت، مادرت حمایتت میکنن؟؟ خیانت میکنه دست به زن هم داره؟؟ یا فقط خسیسه؟