2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس کیا دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرد یخچال سرده سرد حتی بگو یه کلمه یه حرکت.حتی موقع....یه جایی خوندم گفته بود هر کسی با یه چیزی مقر ...

قربون خدا برم، عیبی نداره، بلایی سر عزیزامون نیاد، با همین شوهر سرد  زندگی میکنیم

چرا موندی باهاش؟؟؟؟چرا بی ارزش میکنی خودتو؟

رفتن با یه بچه راحت نیست. من تو این شهر کسی رو ندارم و اگه بخام برم باید یه خونه احاره کنم از کجا میتونم هم کرایه خونه بذم هم خرج خونه. من بی ارزش میشم ولی باید فکر این چیزا رو هم بکنم. طلاق پشتوانه میخاد

فکر میکنی امتحان نکردم؟؟ میدونی چند سال محبت کردم و محبت ندیدم.... باورت میشه تو این چند سال زندگی ت ...

پس تو هم سرد باش تا بعد این همه محبتت 

احساس کمبود بهش دست بده 

اون موقع بفهمه چه غلطی کرده

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
فکر میکنی امتحان نکردم؟؟ میدونی چند سال محبت کردم و محبت ندیدم.... باورت میشه تو این چند سال زندگی ت ...

☹️☹️☹️☹️☹️پس تو هم سرد باش تا بعد این همه محبتت 

احساس کمبود بهش دست بده 

اون موقع بفهمه چه غلطی کرده

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت