2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس کیا دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5880 بازدید | 157 پست
حرف زدم. گاهی پیام دادم گفتم. همیشه دوقورتو نیمش باقیه، حق به جانبه، قانع نمیشه،

میگفتی بهش زن ب محبت. کلامی نیاز داره اگه تو زندگی مشترک همچین چیزی مهمی رعایت نشه کار ب جاهای باریک می‌کشه زندگی از هم میپاشه نا خود اگاه 

کاربری دو نفر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بجز اینکه غیرمستقیم با محبت و توجه و فرستادن مطالب روانشناسی و مثال زدن فلانی و بهمانی سعی کردم بهش بفهمونم بابا منم زنم جوونم دل دارم ادمم 

بارها التماس کردم گریه کردم خواهش کردم درخواست کردم تهدید کردم دعوا کردم هیچکدوم جواب نداد

پولی بهم نمیده پس اندار کنم. بیشتر دردم همینه. خرج خونه و خوراک و بچه رو میده. ولی دریغ از صد تومن ک ...

چقد زندگیت عین زندگی منه ولی منه 

چن سالته

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
شوهر منم همینه بی محبت بی عاطفه بی تفاوت انگار من مردم اون زن به مریضیم به احساسم به خوشحالیم به نار ...

منم گاهی انقدر گریه میکنم چشمام باد میکنه، همه میفهمن چقدر گریه کردم. ولی اون نمیفهمه. جالب اینه رابطه رو هم اکثرا میگه تو نمیایی طرفمو، تو باید بیایی و 

محبت نمیکنه که هیچ، انتظار داره برای رابطه هم من برم آویزونش بشم. چه عشق و محبتی آخه ازش میبینم که رابطه رو هم دلم بخواد؟؟؟ که من برم

من بجز اینکه غیرمستقیم با محبت و توجه و فرستادن مطالب روانشناسی و مثال زدن فلانی و بهمانی سعی کردم ب ...

برای منم هیچی جواب نداده. با دیوار خونه یکیه،، اتفاقا وقتی خونست، همش تشنج خونه، به همه چی گیر میده، بهونه میکنه،  وجودش شده انرژی منفی تو خونه.... هیچ عشق و محبت و آرامشی با خودش به همراه نداره

منم گاهی انقدر گریه میکنم چشمام باد میکنه، همه میفهمن چقدر گریه کردم. ولی اون نمیفهمه. جالب اینه راب ...

بعضی شبا خواب میبینم ی شوهر عاشق‌دارم باورت میشم اون حسی که از اون ادم تو خواب میگیرم تمام وجودمو گرم میکنه تا چنددقیقه بعد از بیداری حسش میکنم تو قلبم

بعضی شبا خواب میبینم ی شوهر عاشق‌دارم باورت میشم اون حسی که از اون ادم تو خواب میگیرم تمام وجودمو گر ...

چقدر مثل منی‌ . من فکر میکردم فقط من این خوابو میبینم عذاب وحدان داشتم که حس خوبی داشتم. 

منم خیلی حالم بده. فقط هم واسه من زورش میاد. فکر کن میخاست برای دختر ۱۰ ساله موتور بخره. ولی ماهی یه ...

دقیقاشوهرمنم همینه 

ن نمیزاره توخونه ام کارکنم 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
بعضی شبا خواب میبینم ی شوهر عاشق‌دارم باورت میشم اون حسی که از اون ادم تو خواب میگیرم تمام وجودمو گر ...

منم بالاتر همین و گفتم نمیدونم دیدی یا نه.... منم تو خواب کسی میاد که تمام روح و جسمم پر از عشق و محبت میشه باهاش، اونقدر بهم عشق میورزه، که بعد بیدار شدنم حسرت خوابم رو میخورم😭 هر شب دعا میکنم بازم خواب ببینم