2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس کیا دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 157 پست
منم مثل شماهم بهش اعتماد ندارم حرفم رو بزنم هم اینکه از حرفام یه چیزی پیدا میکنه که بحث درست کنه اصل ...

وای دیدی یه حرفی میزنی بعد پشیمون میشی چون چوب میشه تو سر ادم. من که فقط با دوستام حرف میزنم

این خوابها به خاطر نیازیه که داریم. میگم شوهر من خیلی هم شاد و شنگوله ولی کاری کرده من تنها بشم. دید ...

تفاوت سنیتون کمه؟؟؟ خودش خواسته باهات ازدواج کنه؟؟ چند ساله زن و شوهرید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دیدی یه حرفی میزنی بعد پشیمون میشی چون چوب میشه تو سر ادم. من که فقط با دوستام حرف میزنم

اره والا واسه همین دیگه منم مثل خودش همه چیو قائم میکنم یا چیزی نمیگم که بعدا یا همون لحظه بزنه تو سرم

البته واسه اون فرقی نداره من جیزی بگم یا نه خیلی خونسرده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
اره والا واسه همین دیگه منم مثل خودش همه چیو قائم میکنم یا چیزی نمیگم که بعدا یا همون لحظه بزنه تو س ...

منم اوایل هرچی میگفتم میذاشت کف دست خانوادش، ولی بکشش از خانوادش به من هیچی نمیگه،، با همونا حرف میزنه، با همونا از کارش میگه، مشورت میکنه با اونا حل میکنه، دیگه اصلا نیازی نداره با من حرفی بزنه، محرم اسرارش خواهر و برادرشن.... من انگار فقط پرستار بچه هاشم

من همسرم از سر وضعیت مالی بد اینطوری شده مدوام سرکاره وقتی خونه ست خیلی خسته ست 😢انقد عقده ای شدم د ...

باز دلت خوشه که وضع مالیش بده بخاطر همین اینجوریه، همین فکر آدمو آروم میکنه

تفاوت سنیتون کمه؟؟؟ خودش خواسته باهات ازدواج کنه؟؟ چند ساله زن و شوهرید؟؟

هم سنیم. اره خودش خواست ۱۴ ۱۵ ساله ولی از یکسالگی بچم بوذ که خیانتش رو دیدم. ولی شرایط طلاق نداشتم. خیلی صبوری کردم اشتباه کردم چون قدر ندونست الان میگه تو اویزونی زنهای دیگه تا یه چیز کوچیک میبینن میرن حتی تو خیابون میخابن تو بی غیرتی نمیری. من نمیتونم بدون بچم برم

منم اوایل هرچی میگفتم میذاشت کف دست خانوادش، ولی بکشش از خانوادش به من هیچی نمیگه،، با همونا حرف میز ...

نه شوهر من با هیچکس اگه اختلاف بینمون پیش بیاد که میخواد علنی بشه خودشو واسه مامانش لوس میکنه چند تا هم دروغ میذاره روش خبر میده

ولی کلا خانوادگی اونجوری نیستن که با هم حرف بزنن مخصوصا داداشا اصلا با یکیش که انگار دشمنه با اون یکی خوبه ولی در حد حرف زدن نه خواهرشم سرده با برادراش

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بچه ها اومدم بگم شوهرمنم تا شش هفت سال اول زندگیمون همینطوری بود اینقدر من بهش محبت کردم و نازشو کشی ...

فکر میکنی امتحان نکردم؟؟ میدونی چند سال محبت کردم و محبت ندیدم.... باورت میشه تو این چند سال زندگی تا حالا از روی محبت دستمو نگرفته؟؟؟ باورت میشه تا حالا موقع کار تو آشپزخونه یا اتاق یکبارم نیومده بغلم کنه؟؟ بوسم کنه؟؟؟ باورت میشه تو این ده سال یکبارم دستشو ننداخته دور گردنم؟؟ 

هم سنیم. اره خودش خواست ۱۴ ۱۵ ساله ولی از یکسالگی بچم بوذ که خیانتش رو دیدم. ولی شرایط طلاق نداشتم. ...

بچه ات چند سالشه؟؟ وضع مالیش خوبه؟؟؟ خیانتش و نباید به روش میاوردی تا پرو نشه

اره والا واسه همین دیگه منم مثل خودش همه چیو قائم میکنم یا چیزی نمیگم که بعدا یا همون لحظه بزنه تو س ...

من که اصلا باهاش درددل نمیکنم. خیلی دوست داشتم مثل رفیقم بود براش میگفتم ولی نمیشه همینطوری هم مدام تیکه میندازه

نه شوهر من با هیچکس اگه اختلاف بینمون پیش بیاد که میخواد علنی بشه خودشو واسه مامانش لوس میکنه چند تا ...

مال منم درووووووغ هایی میزاره میره به خانوادش و به خانوادم میگه، آدم هنگ میکنه، یه حق به جانبم حرف میزنه، همه فکر میکنن چه آدم حسابیه، مقصر منم