2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس کیا دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم😔🥲 حتی موقع خواب تو خیالاتم رو تخت کسی بغلم میکنه، نوازشم میکنه، با خودم فکر میکنم کسی الان به ...

عزیز دلم. چقدر حالتو میفهمم. البته همسر من خیلی هم اهل شادی و بگو و بخنده. ولی من باز تنهام. منم خیلی شبا خواب میبینم یکی دوستم داره‌. اون روز خیلی خوشخالم. همش تو خیالمه که از این هرزه پرست جدا شدم و یه مرد واقعی کنارمه یکی که میخاد خوشبختم کنه‌. 

تو باهاش حرف بزنی و شوخی کنی چی؟ باز هم جواب نمیده؟ از اول همین بود؟

من حرف میزنم، ولی اون همه چی و قاییم میکنه، هر مشکل و اختلافی رو.... همش با خواهرا و برادراش حرف میزنن،  میاد خونه از من همه چی و قاییم میکنه، مثل غریبه هاس،... با همه میگم میخندم. برای این چیزی تعریف میکنم مثل ماست نگاه میکنه، به هیچی نمیخنده ، تعریف میکنم صد دفعه وسط حرفم میپره ، تلفن حرف میزنه، یه چیز دیگه میگه، نگاه نمیکنه، بال و پری میمونه مگه واسه آدم ؟؟؟

بچه ها اومدم بگم شوهرمنم تا شش هفت سال اول زندگیمون همینطوری بود 

اینقدر من بهش محبت کردم و نازشو کشیدم تا یاد گرفت اونم انجام بده 

باور کنید عین ده سال براش تولد گرفتم ولی اون حتی یکبارم کیک نگرفت تا پارسال تولدم که با کیک اومد تو خونه 

بعضی از مردا ندیدن بلد نیستن باید یادشون بدید...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
من حرف میزنم، ولی اون همه چی و قاییم میکنه، هر مشکل و اختلافی رو.... همش با خواهرا و برادراش حرف میز ...

اره خیلی حق داری. خیلی. کم کم ادم فاصله میگیره. من نمیدونم این مزدها چه مرضی دارن‌ 

عزیز دلم. چقدر حالتو میفهمم. البته همسر من خیلی هم اهل شادی و بگو و بخنده. ولی من باز تنهام. منم خیل ...

منم خواب میبینم. وقتی از خواب پا میشم از شدت ذوق میخوام بپرم هوااا انقدر خوشحال میشم فکر میکنم خوابم واقعیه، یه آرامشی بعد بیدار شدن دارم. بعد شروع میکنم شخصی که تو خواب دیدم اسمش و سرچ میکنم تو اینستاگرام، میگم ببینم کیه، کجاست، کاش بود💔💔💔

منم مثل شما

هم بهش اعتماد ندارم حرفم رو بزنم هم اینکه از حرفام یه چیزی پیدا میکنه که بحث درست کنه اصلا مثل یک انسان نمیتونه صحبت کنه همش با دعوا

ولی من بیخیالم

البته همسر من با همه اینجوریه

نمیتونم مثلا بگم فلانی این حرفو به من زد چون منو مقصر میکنه یا خیلی چیزای دیگه فقط امیدم به خداست معجزه کنه این درست شه که چشمم آب نمیخوره چون اینجوری بزرگ شده عادت کرده باز توکل به خدا

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
منم خواب میبینم. وقتی از خواب پا میشم از شدت ذوق میخوام بپرم هوااا انقدر خوشحال میشم فکر میکنم خوابم ...

این خوابها به خاطر نیازیه که داریم. میگم شوهر من خیلی هم شاد و شنگوله ولی کاری کرده من تنها بشم. دیدی چه حسه خوبیه وقتی یکی پشتته؟ یکی دوستت داره؟ حواسش بهته. 

مال تو چجوریاست؟؟😢

بی تفاوت.کم حرف.بی توجه صدبار باید صداش بزنم تا جواب بده.بی مهر.بی عشق.زندگی کسل کننده وخسته کننده حس میکنم اونم حالش بامن خوب نیست ولی خب مجبوری داریم ادامه میدیم.چند روزم از هم دور باشیم یه زنگ نمیزنه بگه کجای در چ حالی تا خودم زنگش بزنم.منم خیلی تنهام😔