شوهرم خیلی بی احساس مثل دیواره، دلم میخواست بگیم بخندیم، درد و دل کنیم، حرف بزنیم، خیلی وقتا دوست دارم کسی بغلم کنه، بهم محبت کنه، و چقدر حالیم ازین حس ها... و چقدر تنهام
بچه ات چند سالشه؟؟ وضع مالیش خوبه؟؟؟ خیانتش و نباید به روش میاوردی تا پرو نشه
۱۱ سالع اره خیلی خوبه ولی برای من زیاد خرج نمیکنه. بیشتر واسه خودش جمع میکنه و برای بچم خرج میکنه. دیکه اون دختره خودش بهم فهموند. عکساشون رو کذاشت پروفایلش
اصلا کاری به کارش نداشته باش، بشین سر خونه زندگیت، همش ازش پول بگیر خرج خودت و بچه ات کن، بزار بره ه ...
منم کاری بهش دیگه ندارم. الانم معلوم نیست کجاس. دیگه بهش سرد شدم. از این عذاب میکشم که با این کاراش همش میگه تو چقدر بی محبتی. از این توقعی که از من داره بدم میاد. یعنی خودش نمیفهمه؟ نه خونه زندگی خوبی برام درست کرده نه گردش و مسافرتی هر شب هم که دلش بخاد نمیاد. من چطوری بهش محبت کنم؟
میگه خوب تو بکن، تو محبت کن، هرچی گفتم انگار به دیوار گفتم، نه محبت جسمی بلده، نه کلامی... فقط بلده یچیزی بگی ده تا بزاره تو کاسه ات.... هر حرفی بزنم انگار مسابقه است، باید عین رادسو خراااب ور ور ور جواب پس بده،
تو باهاش دعوا نکن، برای خودت پس انداز کن، برای خودت زندگی کن، اصلا و ابداااااا باهاش کاری نداشته باش ...
پولی بهم نمیده پس اندار کنم. بیشتر دردم همینه. خرج خونه و خوراک و بچه رو میده. ولی دریغ از صد تومن که به خودم بده. اصلا نمیده که پس انداز منم. میگه چیزی میخای برو اول بگرد ببین چنده به من بگو تا همون قدر برات بریزم. انگار به گدا پول میده. بهم برمیخوره. نمیخاد هزار تومن از پولش پش انداز کنم