2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس کیا دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5875 بازدید | 157 پست
بچه ات چند سالشه؟؟ وضع مالیش خوبه؟؟؟ خیانتش و نباید به روش میاوردی تا پرو نشه

۱۱ سالع‌‌ اره خیلی خوبه ولی برای من زیاد خرج نمیکنه. بیشتر واسه خودش جمع میکنه و برای بچم خرج میکنه. دیکه اون دختره خودش بهم فهموند. عکساشون رو کذاشت پروفایلش

من که اصلا باهاش درددل نمیکنم. خیلی دوست داشتم مثل رفیقم بود براش میگفتم ولی نمیشه همینطوری هم مدام ...

دقیقا آدم رو پشیمون میکنن آخرش به دعوا ختم میشه

نمیدونم یا ما بلد نیستیم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اصلا باهاش درددل نمیکنم. خیلی دوست داشتم مثل رفیقم بود براش میگفتم ولی نمیشه همینطوری هم مدام ...

اصلا کاری به کارش نداشته باش، بشین سر خونه زندگیت، همش ازش پول بگیر خرج خودت و بچه ات کن، بزار بره هر گوهی میخوره بخوره

مال منم درووووووغ هایی میزاره میره به خانوادش و به خانوادم میگه، آدم هنگ میکنه، یه حق به جانبم حرف م ...

دقیقا قدرت کلام دارن

من گاهی خواب میبینم در حد خواستگاره همه اینا خواب بود به خدا یه شوقی میکنم تو خواب میگم خدایا شکر جواب منفی میدم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دقیقا آدم رو پشیمون میکنن آخرش به دعوا ختم میشهنمیدونم یا ما بلد نیستیم

نه ما مقصر نیستیم . من که دیدم همسرم بین دوستاش رو بهم میریزه. از یکی به اون یکی بد میگفت. انگار از این کارا لذت میبره

۱۱ سالع‌‌ اره خیلی خوبه ولی برای من زیاد خرج نمیکنه. بیشتر واسه خودش جمع میکنه و برای بچم خرج میکنه. ...

تو باهاش دعوا نکن، برای خودت پس انداز کن، برای خودت زندگی کن، اصلا و ابداااااا باهاش کاری نداشته باش، فکر کن دندون خراب رو کشیدی انداختی دوور، 

تو خونه زندگیش بمون خرج کن پس انداز کن. خیانتم کرد به خیالت نبااااااشه، فحوش داد دعوا کرد تو سکوت کن

اصلا کاری به کارش نداشته باش، بشین سر خونه زندگیت، همش ازش پول بگیر خرج خودت و بچه ات کن، بزار بره ه ...

منم کاری بهش دیگه ندارم. الانم معلوم نیست کجاس. دیگه بهش سرد شدم. از این عذاب میکشم که با این کاراش همش میگه تو چقدر بی محبتی. از این توقعی که از من داره بدم میاد. یعنی خودش نمیفهمه؟ نه خونه زندگی خوبی برام درست کرده نه گردش و مسافرتی‌ هر شب هم که دلش بخاد نمیاد. من چطوری بهش محبت کنم؟ 

نه ما مقصر نیستیم . من که دیدم همسرم بین دوستاش رو بهم میریزه. از یکی به اون یکی بد میگفت. انگار از ...

مردم آزارن دیگه 

بهش تا حالا گفتی ک نیاز داری ب اینا؟توجیحش چیه؟

میگه خوب تو بکن، تو محبت کن، هرچی گفتم انگار به دیوار گفتم، نه محبت جسمی بلده، نه کلامی... فقط بلده یچیزی بگی ده تا بزاره تو کاسه ات.... هر حرفی بزنم انگار مسابقه است، باید عین رادسو خراااب ور ور ور جواب پس بده، 

تو باهاش دعوا نکن، برای خودت پس انداز کن، برای خودت زندگی کن، اصلا و ابداااااا باهاش کاری نداشته باش ...

پولی بهم نمیده پس اندار کنم. بیشتر دردم همینه. خرج خونه و خوراک و بچه رو میده. ولی دریغ از صد تومن که به خودم بده. اصلا نمیده که پس انداز منم. میگه چیزی میخای برو اول بگرد ببین چنده به من بگو تا همون قدر برات بریزم. انگار به گدا پول میده. بهم برمیخوره‌. نمیخاد هزار تومن از پولش پش انداز کنم

تو برو بغلش کن بهش محبت کن موهاشو ناز کن حرفای محبت آمیز بزنتو شروع کننده باش

ده ساله میگم دارم زندگی میکنم، انقدر محبت کردم محبت ندیدم، خسته شدم، چقدر یه طرفه.... خودم نیاز به محبت دارم ، نیاز به نوازش دارم. مگه پادشاهه من کنیز