2777
2789
عنوان

چرا برای طلای پارالمپیک کسی شادی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2875 بازدید | 78 پست
دقیقا😂

والا 

اینجا که اگر مادرشوهر صندلی جلو بشینه عروس خانوم تاپیک میزنه کلی حرف به مادرشوهره میزنه که میخواد عقده هاشو با شوهر من خالی کنه حالا فکر کن شوهرشون باارزش‌ترین دارایی معنوی که مدال طلای جهانی هست رو به مادرش تقدیم کنه   

ما هم همینطور همش رو پارالمپیکه حالا وقت المپیک فقط مسابقات ایران رو معمولا دنبال میکردیم اما تو پار ...

همسر من که هر مسابقه ای ببینه که مدال نمیارن اشک توی چشماش جمع میشه و میگه من اگه داور بودم به همه اینا مدال میدادم همه شون برنده ان

گناه دارن چجوری دلشون میاد اینا را بزنده اعلام نکنن😂😂

کلا داوری زیر سوال میبره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدید اکثرشون هم از مناطق و شهرهای دور. از پایتختن؟؟مثلا دیشب پرتاب نیزه بیت سیاح از خوزستان یا قبلش ...

بله کاملا همینطوره 

منم تا حالا هر چی دیدم برای مناطق احتمالا محروم بودن واقعا کاری که اینا میکنند فراتر از کار انسان‌های معمولی هست 

بله کاملا همینطوره منم تا حالا هر چی دیدم برای مناطق احتمالا محروم بودن واقعا کاری که اینا میکنند فر ...

کلا ایران توی پارالمپیک خیلی قویه

چون بعد از جنگ خیلی معلول و جانباز داشت سالهای قبل تیم پارالمپیک خیلییی بزرگ بود میشه گفت بیشترین بازیکنا مال ایران بودن الان هم که اونا دیگه شرکت نمیکنن ولی ریشه اش قوی مونده و خوب کار میکنن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

سلام. خوبید؟ یک سوال شما که برای دکتری اقدام کردید از موقعیت های پست داک هم اطلاع دارید؟ من رشته م هنر بوده. تاریخ هنر.  انگلیس و آلمان خیلی موقعیت های تاریخ هنر دارند ولی فکر کنم پست داک سختتر باشه تا دکتری. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

سلام گلم ببخش اینجا مزاحم میشم. من قصد مهاجرت تحصیلی به اروپا دارم فقط زبان انگلیسی بلدم. بین بورسیه تحصیلی ایتالیا که بورسیه استانی و کمک هزینه زندگی میده و کلا امنیت و کیفیت زندگی آلمان گیر کردم. ایتالیا میگن خیلی سخت خونه گیر میاد و امنیتش ضعیف. آلمان امنیت و اقتصاد قوی تری داره ولی شرایط بورسیه ایتالیا رو نداره.به نظرتون صبر کنم پس انداز کنم و از طریق جاب آفر رشته ام که مهندسی کامپیوتر هست برم آلمان یا با بورسبه ایتالیا وارد اروپا بشم. ترجیحم این هست فقط یکبار مهاجرت کنم

سلام کلوپاترا خوبی

من قبلاً تاپیک مهاجرتت رو خوندم از اون روز برام سوال پیش آمده که چطور تونستی با اینکه شوهرت یه سر دنیا باشه توی یه جای دیگه کنار بیای از این نمیترسی بهت خیانت بشه یا زن بگیره برای رفع نیازهاش 

چون این شرایط جلوی خودم خیییلی راحت بود منم دلم بود به خاطر دخترام ،شوهر منم خیلی درآمدش اینجا خوبه ولی نه حاضره این رسیک رو بکنه نه زبان بخونه ولی من میترسم با این کار شوهرم رو از دست بدم 

تو چطور باهاش کنار اومدی ببخشید این قدر واضح مطرحش کردم 

People are asleep and when they die ,they waken 

سلام عزیزم برای مهاجرت اقتصاد بهتره یا مدیریت مالی؟!حسابداری چی

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

سلام شبتون بخیر

میشه به سوالم جواب بدید لطفا

من یکسال پشت کنکور موندم و رتبه ام به دندان پزشکی نرسید امسال برای سال دوم خواستم پشت بمونم اما اصلا کشش و تواناییش رو نداشتم و حالا دارم به حسابداری ورودی بهمن فکر میکنم

یه پیش زمینه ای از زبان دارم اگه ادامه بدم و ایلتسم رو بگیرم

امکانش هست با کارشناسی حسابداری مهاجرت کنم؟ 

تحصیلی باشه و اینکه سرمایه ای ندارم

سلام عزیزم شرمنده اینجا مزاحم شدم این پذیرش خواهر شوهرمه متوجه میشید چطور پذیرش شده چیزی از این دعوت نامه متوجه میشید؟ 🙏

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

سلام ببخشید امکانش هست چندتا راهنمایی مهاجرت بمنم بکنید

ببست سالمه دیپلم تجربیه و زبان انگلیسی حدودی بلدم و ترم اول حقوق هم هستم ولی دولتی نیست. 

خانوادم زیاد نمیتونن کمک مالی بهم بکنن ولی حاضرم خودم هرکاری کنم ک موفق شم

بنطر شما بهترین راه مهاجرت برای من چیه و از چ طریقی