خواهش میکنم همونطور که خودتون گفتین مهاجرت کادر درمان بخصوص پزشکی خیلی سختتره
من خودم اطلاع زیادی در مورد پزشکی ندارم اما یکی از نزدیکانم که پزشک متخصص هست میخواست مهاجرت کنه برای اون سوال کردم وخودش تحقیق کزد تا حد کمی اطلاعات دارم
اول اینکه یک مدرک زبان فراتر از ایلتس میخواد مدرک خیلی سختی عست یعنی سطح زبان انگلییی بالاتری میخواد چون رشته پزشکی واقعا با جون مردم سر و کار داره حتی لهجه مهمه
مورد بعدی اینکه باید از یک دانشگاه پذیرش برای پزشکی بگیرین که قبول کنه بهتون پذیرش بده خیلی خیلی سخت پذیرش میدن برین واحدها رو معادل سازی میکنند براتون بعد چند سالی هم درس میخوندی مدرک پزشکی اون کشور رو میگیزین انگلیس شهریه داره بعضی از کشورها بدون شهریه است
روش دیگه اینکه مجدد برای یک رشته دیگه کادر درمان به جز پزشکی اپلای میکنید و وارد اون کشور میشین
از نظر مهاجرت با رشته پزشکی به عنوان شغل تا الان سخت بوده اما شنیدم اروپا به شدت با کمبود پزشک مواجه شده همین انگلیس داره به صورت محدود اجازه ورود پزشکان رو میده اما اولین شرط همون مدرک زبان خیلی بالاست اسم مدرکش رو یادم رفته مدرک زبان مخصوص پزشکان هست آزمونش هم تو ایران برگزار نمیشه ترکیه است
در هر صورت وارد این رشته شدین پر قدرت ادامه بدین زبان رو بخونین بعد تا اونزمان باید ببینید کدوم کشور اجازه ورود پزشک میده شاید تا اونزمان مثلا انگلیس کمبود پزشک خودش رو جبران کرد بخصوص از بین هندی ها
فنلاند و دانمارک الان پزشک میخوان تا اونموقع باید ببینی شرایط چجوریه
البته دانمارک باید حتما زبان دانمارکی بلد باشی