2777
2789
عنوان

چرا برای طلای پارالمپیک کسی شادی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 78 پست
سلام عزیزم شرمنده اینجا مزاحم شدم این پذیرش خواهر شوهرمه متوجه میشید چطور پذیرش شده چیزی از این دعوت ...

خ‌اهش میکنم 

نامه پذیزش دکترا هست پذیزش شده و شروع ترمش هم از روز اول ژانویه هست امروز سوم ژانویه هست البته اونجا هم یک هفته اول سال تعطیله 

پذیرش دکترا و فول فاند هست و هیچ شهریه ای هم قرار نیست بده 

دانشگاه هم تو جنوب فنلاند هست 

از طرف من به ایشون تبریک بگین فقط چرا آنقدر دیر نامه پذیزش اومده ؟رفته برای کارهای ویزا ؟

خ‌اهش میکنم نامه پذیزش دکترا هست پذیزش شده و شروع ترمش هم از روز اول ژانویه هست امروز سوم ژانویه هست ...

آره عزیزم شنبه همین هفته رفتن 

ممنونم عزیزم آره ماشالله نخبه ای هست واسه خودش تو رشته شیمی 

کلی مقاله ثبت داره تو سایت آمازون😍

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ‌اهش میکنم نامه پذیزش دکترا هست پذیزش شده و شروع ترمش هم از روز اول ژانویه هست امروز سوم ژانویه هست ...

کشور و دانشگاهش خوب هست اطلاعی دارید شما؟

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
سلام ببخشید امکانش هست چندتا راهنمایی مهاجرت بمنم بکنیدببست سالمه دیپلم تجربیه و زبان انگلیسی حدودی ...

سلام عزیزم 

دانشگاه مهم نیست دولتی باشه یا آزاد 

اما رشته خوب تاثیر داره حقوق رشته جالبی برای مهاجرت نیست تگر کامپیوتر با مدیریت بود خیلی بهتر بود اما بازم اینجوری نیست که نشه باهاش رفت 

شما فقط مهاجرت تحصیلی میتونی بکنی که اونم ایلتس میخواد کلا برای هر نوع مهاجرتی ایلتس نیازه از الان پشتش رو بگیر تا با لیسانس گرفتنت ایلتس هم گرفته باشی یک مهارت پولساز بنا به توانایی ات هم انتخاب کن حالا شده ارایشگری یا کار فنی یا نون پزی یا برنامه نویسی 

هر چیزی که توش استعداد بیشتری داری که تو کشور مقصد در حین دانشجویی بتونی از پس هزینه هات بربیای 

الانکه ایتالیا بورسیه استانی گذاشته که اونم دیگه داره تموم میشه تا سما مدرکت زو بگیری نیست در کناری اتریش هم گزینه تحصیل رایگان داره که فاند نمیده اما شهریه خاصی هم نداره اما به هر خال رفتن از ایران خودش هزینه داره دیگه حداقل دویست تومن خرج داره تا از ایران بری و کارهای اولیه رو بکنی 

شما باید درست رو‌تموم کنی ایلتس بگیری یک مهارتی هم یاد بگیزی بعد ببینی کدوم کشور اونزمان شرایطش مطلوب تر هست امروز من در مورد اتریش بگم 

فایده ای نداره چون سال بعد ممکنه شرایطش رو عوض کنه 

اما به طور کلی هر کسی برنامه مهاجرت در سال‌های آتی داره من اولین راهنمایی ام اینه ایلتس مدرک دانشگاهی با معدل بالا و مهارت پولساز بر اساس توانایی و علاقه ات 

سلام. خوبید؟ یک سوال شما که برای دکتری اقدام کردید از موقعیت های پست داک هم اطلاع دارید؟ من رشته م ه ...

سلام عزیزم من الان تازه پیامت رو دیدم دیر شده برای جواب اما از روی ادب ج‌اب این پیام رو میدم من اول برای دکترا اقدام کردم بعد دیدم پذیرش دکترا سختتره چون استاد باید قبول کنه بعد هم با دکترا چون over qualified  میشیم و کار برامون سختتره زیاد جالب نیست مگه اینکه آدم واقعا آکادمیک باشیم و از درس لذت ببریم پگرنه باهاش نمیشه وارد بازار کار شد و مورد دیگه هم اینکه ارشد یکسال و تیم هست اما دکترا تا پنج سال هم طول میکشه 

و برای برنامه مهاجرتی و پیدا کردن اسپانسر و تمدید اقامت و یکسری چیزهای دیگه هر چی تحقیق کردم دیدم مستر بهتره برای همین برای سکند مستر اقدام کردم 

اتفاقا دانشگاه ما یک ساختمون هنر داشت من خیلی بهش علاقه داشتم 

بله سختتر هست 

منم با تحقیق  هایی که کردم به نظرم اگر قصد گرفتن اقامت دایم و پاسپورت دارین از ارشد شروع کنید بعد دکترا رو بخونید چون بچه ها خیلی ها برای اینکه درسشون طول بکشه از ارشد شروع میکنند بعد میزن دکترا 

سلام گلم ببخش اینجا مزاحم میشم. من قصد مهاجرت تحصیلی به اروپا دارم فقط زبان انگلیسی بلدم. بین بورسیه ...

سلام 

درسته امنیت المان بیشتر از ایتالیا است اما المان یک سد بزرگ داره به اسم زبان اولش فکر میکنی از پسش برمیای اما واقعا خیلی ها رو دیدم به خاطر همین زبان آلمانی نتونستن تو المان بمونند شما برای حال افر رشته خودت که زشته خوبی هم هست باید زبان آلمانی بلد باشی تو المان بدون زبان آلمانی واقعا نمیتونی مدت طولانی بمونی 

اگر میتونی آلمانی یاد بگیری اقدام کن برلی المان 

ایتالیا امنیتش کمتر هست اما اپنجوری هم بدون امنیت نیست من ایتالیا برای تفریح چند روز بودم هوای گرمی داره شلوغه اما سوییس و المان و کشور سرد و مرده لی هست واقعا روحیه آدم خراب میشه اما ایتالیا کشور زنده و‌گرمی هست اما برای یکبار مهارجرت واقعا خود من ایتالیا رو پیشنهاد نمیدم چون اقتصاد ضعیفی داره از هر لحاظ کشور ضعیفی هست فقط اینکه با انگلیسی میشه زندگی کرد و‌هوای گرمش بزرگ‌ترین اپشن هست 

اگر میتونی آلمانی یاد بگیری برو المان که برترین اقتصاد اروپا هم هست 

کلا تو مهاجرت اول زبان بعد اقتصاد و سوم آب و هوا خیلی مهمه 

من خودم آب و هوا رو دست کم گرفته بودم تو هوای بارونی و پر از باد لندن کم آوردم 

سلام کلوپاترا خوبیمن قبلاً تاپیک مهاجرتت رو خوندم از اون روز برام سوال پیش آمده که چطور تونستی با ای ...

سلام عزیزم خیلی خندیدم به پیامت 

من کلا از اول دنبال شوهرم نبودم از اینا نیستم که چهارچشمی چشمم دنبال شوهر بلشه حتی خودم بهش پیشنهاد میدادم کارمند و کارگر زن بیار دستمزدشون کمتره خود شوهرم میگفت زن دردسرش هم بیشتره 

البته من واقعا به شوهرم اعتماد دارم اما اگر بحث اعتماد هم نبود از نظر من مردی که بخواد ازش دور بشی بهت خیانت کنه اتفاقا بهتر همون بزار خیانت کنه بره 

من همیشه سالم و جوون و خوشگل نیستم مردی که امروز ازش دور بمونم خیانت کنه فردا که پیر شدم چروک افتاد بهم چاق شدم خیانت میکنه بخصوص اینکه شوهر من وضع مالیش هم خوبه اما واقعا نمیتونم از استرس اینکه شوهرم بهم خیانت بکنه بچسبم بهش اون بهتره نگران من باشه که اپنسر دنیا بودم 

سلام عزیزم دانشگاه مهم نیست دولتی باشه یا آزاد اما رشته خوب تاثیر داره حقوق رشته جالبی برای مهاجرت ن ...

چشمم

حقیقتش حقوق رشته مورد علاقه من نبوده

و میخاستم اگه بشه وقتی رفتم خارج رشته دیگه مثل دندون بخونم. برا اتریش میشه دندون خوند؟ چقد هزینش میشه

سلام عزیزم برای مهاجرت اقتصاد بهتره یا مدیریت مالی؟!حسابداری چی

هر سه تا در یک حد هست 

من خودم تو ایران اقتصاد بازرگانی و‌اقتصاد انرژی خوندم رشته خودم تو انگلیس هم حسابداری و‌هوش تجاری بود 

مدیریت و حسابداری رشته خوبی هستن راحتن برای مهارجرت اما اگر دنبال فاند هستی این رشته هایی نیست که بهش فاند تعلق بگیره اما زشته های راحتی برای مهاجرت هستن مثلا حداقل نمره ایلتس رو همین رشته تای مدیریت داره

بله بپرس عزیزم در حد اطلاعاتم جواب میدم

خیلی ممنونم، من دانشجوی پزشکی هستم ترم ۳، و اگر بشه قصد مهاجرت دارم بعد از تحصیل (و اگر خرید تعهدات آزاد نشه بعد از اون). میدونم شرایطش سخت‌تر از رشته‌های علوم پایه و مهندسیه ولی خب اونقدر مطمئن نبودم برای مهاجرت که یک رشته رو فقط به اون هدف بزنم، از طرفی هم الان شرایط همه جوره داره بدتر میشه و احتمال میدم تا چندسال دیگه قطعا بخوام برم

میخواستم بپرسم شما از شرایط مهاجرت این رشته به کشور‌های اروپایی و امریکا و ... اطلاع دارین؟ درمورد رشته داروسازی چطور؟ درکل توصیه‌تون به من چیه تا چندسال دیگه بهتر بتونم مهاجرت کنم؟ 

پیشاپیش یک دنیا ممنون

خیلی ممنونم، من دانشجوی پزشکی هستم ترم ۳، و اگر بشه قصد مهاجرت دارم بعد از تحصیل (و اگر خرید تعهدات ...

خواهش میکنم همونطور که خودتون گفتین مهاجرت کادر درمان بخصوص پزشکی خیلی سختتره 

من خودم اطلاع زیادی در مورد پزشکی ندارم اما یکی از نزدیکانم که پزشک متخصص هست میخواست مهاجرت کنه برای اون سوال کردم و‌خودش تحقیق کزد تا حد کمی اطلاعات دارم 

اول اینکه یک مدرک زبان فراتر از ایلتس میخواد مدرک خیلی سختی عست یعنی سطح زبان انگلییی بالاتری میخواد چون رشته پزشکی واقعا با جون مردم سر و کار  داره حتی لهجه مهمه 

مورد بعدی اینکه باید از یک دانشگاه پذیرش برای پزشکی بگیرین که قبول کنه بهتون پذیرش بده خیلی خیلی سخت پذیرش میدن برین واحدها رو معادل سازی میکنند براتون بعد چند سالی هم درس میخوندی مدرک پزشکی اون کشور رو میگیزین انگلیس شهریه داره بعضی از کشورها بدون شهریه است 

روش دیگه اینکه مجدد برای یک رشته دیگه کادر درمان به جز پزشکی اپلای میکنید و وارد اون کشور میشین 

از نظر مهاجرت با رشته پزشکی به عنوان شغل تا الان سخت بوده اما شنیدم اروپا به شدت با کمبود پزشک مواجه شده همین انگلیس داره به صورت محدود اجازه ورود پزشکان رو میده اما اولین شرط همون مدرک زبان خیلی بالاست اسم مدرکش رو یادم رفته مدرک زبان مخصوص پزشکان هست آزمونش هم تو ایران برگزار نمیشه ترکیه است 

در هر صورت وارد این رشته شدین پر قدرت ادامه بدین زبان رو بخونین بعد تا اونزمان باید ببینید کدوم کشور اجازه ورود پزشک میده شاید تا اونزمان مثلا انگلیس کمبود پزشک خودش رو جبران کرد بخصوص از بین هندی ها 

فنلاند و دانمارک الان پزشک میخوان تا اونموقع باید ببینی شرایط چجوریه 

البته دانمارک باید حتما زبان دانمارکی بلد باشی